Om Max

Välkommen till min värld – där du ökar försäljningen snabbt och blir ännu mer framgångsrik

Hej!

Det är jag som är Max. Jag skulle vilja hälsa dig välkommen till min värld. En värld där det alltid är möjligt att saker ska gå bättre och att försäljningen och framgången ska öka.

Som tack för att du läser detta vill jag direkt ge dig en välkomstpresent. Du kan helt gratis ladda ned min ljudbok Sälja Hemifrån, en present som om du använder den rätt kan hjälpa dig till framgång.

Se till att lyssna på den så snart du kan. Jag lovar dig en inspirerande stund med 100 % positiv information. När du följer länken får du ett mejl från mig med nedladdningslänken. (Om du inte hittar det, kolla i din skräpmejl).

Jag vet inte hur din värld ser ut just nu. Kanske är den helt upp och ner, eller så är det hyfsat ok. Det pågår mycket konstigt i världen och i Sverige. Det enda man kan veta med säkerhet är att det kommer bli bättre om ett tag och att ta vara på den här tiden.

Det är också viktigt att du förstår att din värld inte behöver vara Aftonbladets eller TV-nyheternas värld. Det är bara du som bestämmer vilken information som du behöver. Jag känner många som har stängt av media helt nu, för att slippa oroa sig. Har du tänkt på att dom tjänar pengar på att du klickar på deras hemska rubriker? Dom tjänar alltså på att du blir rädd…

I min värld får man inspiration och pepp till sitt säljjobb hela tiden, oavsett hur omvärlden ser ut. Och vet du, jag skulle bli väldigt glad om jag fick hjälpa dig med det. Du kan få massor av positiv pepp utan att det kostar dig något mer än tiden du investerar.

Därför tänkte jag här på bloggen berätta min historia, om hur jag gick från att vara en vanlig säljare, säljchef och säljande vd till att bli den jag är idag. Det var innan jag hade skrivit eller givit ut någon av mina 12 böcker och 16 ljudböcker om försäljning, personlig utveckling och framgång.

Och idag tänkte jag börja med att berätta om vad som hände när jag fick en idé och direkt bestämde mig för att genomföra den.

Det var en annorlunda idé…

Det hela började på ett flygplan hem från en semester, där jag utan någon större tanke köpte en säljbok i bokkiosken på flygplatsen. Jag sover dåligt på flygplan så jag tänkte att det skulle bli något att göra på natten.

När jag började läsa fick jag förslaget av författaren att börja skriva ett gratis nyhetsbrev om försäljning och skicka ut det till mina affärskontakter en gång i veckan.

Ja, varför inte, tänkte jag och började fundera. Då kom idén som en blixt från klar himmel. Jag skulle skriva ett Monday Morning Letter med gratis säljpepp varje vecka. Så jag kom hem och satte igång direkt.

Första söndagen, för ungefär 12 år sedan, skickade jag det till 27 affärskompisar. Brevet spreds, blev omtyckt och efter tre månader var det 4000 läsare, ett år efter det fanns det mer än 40 000 registrerade läsare. Jag blev uppmärksammad med en helsida i Dagens Industri.

Efter att ha gett ut brevet i någon månad fick jag idén att skriva en bok om försäljning och det som alla säljare på jobbet behövde mest hjälp med. Att våga ta avslutet.

På två månader skrev jag boken 30 sätt att göra affär och fick en stor säljsuccé. Mer än 5000 böcker såldes på 4 månader, vilket var helt otroligt eftersom jag var helt okänd. Det blev starten på min karriär som föreläsare och säljtränare.

Så jag sa upp mig från jobbet helt övertygad om att det var raka spåret till framgång utan några fler problem. Jag skulle ut och säljträna hela Sverige. Jag har aldrig haft mer fel i hela mitt liv.

Det jag inte visste då att jag stod på randen till en riktigt stor personlig katastrof… Där allt höll på att gå i kras för både mig och min familj.

Vad som hände? Det berättar jag i ett inlägg imorgon. Håll utkik efter ett inlägg med titeln: Hur kunde det gå så fel?

Vi hörs snart

Max

PS. Jag blir gärna vän på Facebook med dig. Här hittar du mig