Topp26-sommar

Topp26-sommar

Snart börjar Topp26-sommaren. En mycket efterlängtad tid.

Till att börja med så kanske du undrar vad Topp26 betyder? Det är min definition på den toppsäljare, affärsman eller affärskvinna som är med i toppen av sin bransch och tar en stor del av affärerna där.

Och efter den här krisvåren så behöver alla ny kraft. Det tänkte jag ge dig här på bloggen.

 

Under juli kommer jag tillsammans med mina vänner och samarbetspartners bjuda på unik och inspirerande läsning här. Så att du får ännu lättare att glömma krisen och tillsammans med oss titta framåt istället.

Till hösten, till fler affärer, till roligare på jobbet.

Och först återhämtningen nu i juli. Gå in på bloggen regelbundet så fyller jag på med läsning både från mig och andra spännande inspiratörer efter hand. För att du ska hitta tillbaka och få ny positiv kraft igen.

Ha en fantastisk Topp26-sommar tillsammans med oss här på bloggen.

Allt går!

– Max

#sommar #semester #topp26 #izonen #topp26sommar #återhämtning