Topp26-sommar

Inget kan stoppa din business, så länge som du älskar och tror på den av Tina Rose

Visste du att uthållighet är en av dom viktigaste egenskaperna för att bli framgångsrik? Det vet jag själv efter 12,5 år med nyhetsbrevet Monday Morning Letter. När Topp26-sommar går in i sista veckan gör vi det tillsammans med en spännande entreprenör, Tina Rose. Här ger hon dig konkreta anledningar till att aldrig ge upp och att tro på det du gör. Allt går!

Hej mitt namn är Tina Rose, jag har gått den där långa krokiga vägen, för att lyckas med min business. När jag tänker tillbaka, på min magiska resa mot stjärnorna, så har jag lärt mig så mycket. Mitt hjärta svämmar över av glädje och tacksamhet.

I dag vill jag ge mig själv, en klapp på axeln, jag firar nämligen 20 års jubileum med mitt företagande.

Hur började allting, kanske var det, när jag cyklade runt för att sälja både majblommor och fröer.

Mitt första företag skapade jag på 90-talet med festarrangemang och artisteri. Där fick jag lära mig att vara modig och våga ta kontakt med okända människor, samt hitta lösningar på olika problem som kunde dyka upp. På den tiden visste jag ingenting om lagen om attraktion. hur viktigt det är att ha den rätta attityden och det rätta tänket.

Jag var ihärdig, gav aldrig upp, hur tufft det än var, för mig var det mera att man hade tur eller otur. Jag hade inte tid att lyssna på om kroppen ville vila. Så det gick som det gjorde, jag gick i väggen, fick sluta med både artisteri och festarrangemang.

Det slutade med att jag blev arbetslös för första gången i mitt liv. Jag blev hänvisad till socialförvaltningens soffa, i väntan på att få mitt lilla bidrag. Istället för att tycka synd om mig själv, så gjorde jag upp planer för mitt nya liv. Jag bestämde mig för att bli en vinnare även i denna situation. Jag valde att se mig i ett annat ljus inte den misslyckande, utan i stjärnglans av framgång. Med hjälp av det nya tänket, att allt ordnar sig.

För mig blev min business ett sätt att leva. I dag kan jag inte tänka mig något annat. Jag har nu en coaching byrå, där jag hjälper människor till att hitta både sig själva och visa vägen till ett gladare liv med min egen coaching metod mentalstyling®.

Tänk att det finns en naturlag, som kan hjälpa oss överarbetande businessfolk att bli framgångsrik. Jag hoppas verkligen att du också tror på den. Annars har du gått miste om mycket. Man kan säga, att vare sig vi tror på den, eller inte så verkar den. Problemet är att den inte vill hjälpa oss utan snarare sätta krokben för oss. Så kära vän låt den verka för dig.

Det vi inte tänker på, det är att, den attityd vi har idag, påverkar våra liv i morgon.

Business i den nya tiden

Du kanske har märkt att vi lever i en annan tid, där det gamla sättet att göra business inte fungerar längre. Tidigare kunde man annonsera i en tidning och på det sättet få kunder. Idag är det annat som gäller, nätverkande är en stor grej för de flesta. Jag måste vara ärlig och säja att det skapar en himla stress för mig.

Jag har hittat ett sätt som fungerar, det är livesändningar direkt på FB, kanonbra. Jag får hela tiden nya kunder. Det är mitt sätt att marknadsföra mig. När jag har skrivit min bok, ja då är den både såld och betald innan den är tryckt. Jag jobbar med ett inre lugn och en vetskap om att allting bara fixar sig.

Kan du föreställa dig, vad det skulle kunna betyda för din business? Aldrig mer stress, att flödet ska ta slut.

 

Tänk så här

Allt jag behöver kommer till mig.

Det jag inte får, det ska jag inte ha.

Det kommer något som är ännu bättre.

Jag älskar min business och den älskar mig.

Min livsfilosofi är att så länge jag älskar min business och människorna, så kommer det alltid att finnas kunder, som letar efter mina tjänster och varor. För mig är ingenting omöjligt. Jag tror att hemligheten med att det gått så bra för mig, det är, att jag förutsätter att blir så.

Här kommer några bra råd på vägen att ta till i den nya tiden. För mig är det viktigt att bygga kundkontakter. Jag ser mina kunder som mina vänner, och det känner de av. Jag brukar säga, var gärna personlig men aldrig privat. Lyssna på kunden, vilket problem, vill den ha hjälp att lösa. Om man kan lösa ett problem åt kunden, så har man en trogen och tacksam kund.

Var inte beroende av kunden

Kunder är känsliga för att bli påpackade saker och tjänster. Men ibland vet inte kunden vad den vill ha. Då får vi hjälpa till med problemlösningen, som vi pratade om för en stund sen.

Om du känner dig osäker på om kunden köper eller inte, det känner kunden. Vi sänder alla ut hemliga meddelanden genom vår egen attityd och inställning till både produkten, tjänsten, eller om vi gillar oss själva eller inte. Om du inte älskar dig själv, börja jobba på att bygga upp din självkänsla. Stark självkännedom är likvärdigt med framgång.

Lita på din intuition (magkänsla)

Jag kan berätta för dig, att jag aldrig kunnat komma så här långt i karriären utan att ha lyssnat på min intuition. För 5 år sedan så fick jag en tanke, att jag skulle börja sälja Lyckopåsar, jag lyssnade och idag är dom väldigt populära.

När jag letade efter ett namn till mitt varumärke, samma där, jag ställde frågan till mig själv. ”Vad är det jag gör, vad är så unikt” Svaret kom som en tanke: Yes, där satt den! Mental styling®

Kära vän, det ska vara roligt att driva en business. Hoppas att du kunde ta del av lite av min berättelse, vi kanske träffas därute i vimlet i framtiden. Lycka till med din Business.

Kram från din vän Tina Rose Ha en magisk sommar.

Lite om Tina

Jag är den obotliga optimisten som aldrig ger upp.  Jag driver min framgångsrika coaching byrå sedan 20 år tillbaka. Jobbar med mitt eget varumärke mental styling® Föredrag författare mm.

Är författare till 4 böcker som handlar om mitt magiska liv med attraktionslagens principer.

Jag har kursen för både privatpersoner och företagare. Jag blev nominerad till årets mentor vid ALMI.  Jag är en flitig livesändare på FB. Boosta dig med Tina och God morgon Business.

På fritiden älskar jag att laga mat och vara tillsammans med min familj. Jag älskar att läsa böcker.

#topp26sommar #attraktionslagen #tinarose #izonen #mentalstyling #företagande #blogbiz