Monday Morning Letter

Goda nyheter till alla som vill

Äntligen! Säljhösten börjar och det var verkligen på tiden.

Nu har vi alla haft tid under sommaren att bearbeta den kaosartade våren. Och vet du vad? Nu är det dags att lägga den helt bakom dig och sikta framåt. För nu finns det goda möjligheter för alla som vill.

För helt oavsett vilken situation du sitter i just nu och vart turbulensen till slut har tagit dig så finns det en sak som du helt enkelt måste acceptera.

Där du är just nu. Det är där du måste börja.

Jag har pratat med massor av affärsmän och affärskvinnor under sommaren. En del har haft härliga historier om vilken efterfrågan deras produkter och tjänster har haft. En del har varit med om tråkiga saker och måste börja om från ruta ett. Kanske till och med skaffa sig ett nytt jobb.

Det spelar ingen roll. Du måste börja där du står.

Det kan du som jag ser det göra på två olika sätt. Antingen som aktiv eller som passiv.

Är du aktiv har du möjlighet att styra själv, det betyder att du har ett mål med hösten. Alltså någonstans du vill komma till. Kanske ett visst antal kunder, en viss försäljningssumma, en ny befattning eller ett nytt jobb.

Är du däremot passiv låter du någon annan bestämma vart du ska. Och vet du var det är stor risk att du hamnar då? I Gnällhörnan. Och då kean jag redan nu tala om hur din höst kommer bli.

Lagom till höstmörkret rullar in sitter du fast i 16 weeks of gnäll.

Bestäm dig därför nu för att ta tag i säljhösten direkt. Skriv dina mål, lägg dina planer och sätt igång direkt.

Det finns inget att vänta på. Vill du ta vara på möjligheterna till alla goda affärer som alltid kommer efter kaos så är det NU du ska agera.

Monday Morning Letter startar sin 13:e säljtermin med full fart för att du ska vinna säljstarten.

Fredag den 21:e på lunchen går säljstarten med VIP-webinaret VIP säljstart del 1 där du LIVE får mina mest konkreta råd för att lyckas i höst, dessutom får du svar på dina egna frågor i realtid.

Kostar naturligtvis inget. Ta det som en kickoff och ta med alla på jobbet.

Antalet deltagare är begränsat till 200 st. Så anmäl dig direkt via länken.

Nu sätter vi högsta fart mot hösten och en fin augusti.

Allt går!

– Max

#topp26 #izonen #framgång #hösten #säljare #företagare