Skip to content
Okategoriserade

Dags för nya vinterdäck?

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med Alvén Ingvarsson

 

Har du koll på dina vinterdäck? Mäter du dem varje år när du lägger undan dem? Förvarar du dem hemma eller på däckhotell? Oavsett hur du gör så börjar det snart bli dags att byta till vinterdäck. Kylan brukar slå till snabbare än man tror!

 

Att köpa vinterdäck brukar ofta kosta lite för mycket mot vad man är sugen på att lägga ut. För även om man vet att schyssta vinterdäck kan rädda liv så är man lite snål och tänker att “det händer inte mig”. Känner du igen dig?

 

Men det behöver inte vara en kostsam historia! Hos Alvén Ingvarsson hittar du billiga vinterdäck till bra priser, humana priser. Så du kan välja att vara ekonomisk och säker på en och samma gång. Hur bra låter inte det?

 

För att se till att du hittar rätt däck för din bil får du först fylla i ditt registeringsnummer, då ser datorn enkelt vilken modell du har och kan då ordna rätt däck. 

 

Vinterdäck hos Alvén Ingvarsson finns i flera prisklasser, du bestämmer själv vad du har råd med för tillfället. Du kan även få hjälp med montering av dina nya däck, de hjälper dig att hitta rätt verkstad för detta. Behöver du köpa till ett par schyssta fälgar till dina nya vinterdäck så kan du hitta även detta hos Alvén Ingvarsson. 

 

Du kan själv välja om du vill köpa däcken i fysisk butik eller om du vill köpa dem online och få dem levererade. Detta beror såklart på vart i Sverige du bor och vad som är enklast för dig. Hos Alvén Ingvarsson är kundens bekvämlighet det viktigaste. 

 

Just nu kan du köpa kompletta däck och få dem levererade helt fraktfritt! Besök Alvén Ingvarsson idag och beställ vinterdäck så du är kittad inför vinterns kalla och hala månader. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *