Skip to content
Okategoriserade

Hagalunds kontorshotell

Detta inlägg är i samarbete med Hagalunds kontorshotell

Letar du efter ett riktigt bra kontorshotell i Stockholm till överkomliga priser? Then look no further! När du googlar på kontorshotell i Stockholm så kommer du hitta många olika hyreskontor. Ett av de mest väletablerade kontorshotellen i Stockholm är Hagalunds kontorshotell. En anledning till att de är så populära är deras rimliga hyror.

Hos Hagalunds kontorshotell kan du hyra deras minsta kontor för 2500 kronor i månaden upp till det största kontoret som kostar 10 500 kronor. Hagalund erbjuder en så kallad all inclusive service på sina kontorshotell. Det innebär att du som kund har tillgång till kaffe, färsk frukt, internet, post – och pakethantering, scanner, skrivare och kopiator. Kontoren är planerade så du ska få sitta ifred men utan att bli instängd. Det finns även möjlighet för dig som kund att hyra konferensrum och boka möteslokaler hos Hagalund.

Du kan enkelt ta dig till Hagalunds kontorshotell med buss. Du kan även ta dig dit med bil då det finns bra parkeringsmöjligheter både på framsidan och baksidan av huset. I området finns det gott om lunchrestauranger och bara en kort biltur bort ligger Mall of Scandinavia. 

Oavsett om du är företagare, entreprenör eller kreatör behöver du en givande, inspirerande och schysst miljö att jobba i. Det spelar ingen roll om du är ett företag med en anställd och liten omsättning eller om du är större. Hagalund välkomnar alla. En kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara sitta där med sin dator. Det är viktigt med bra människor runtomkring dig, bra miljö och flexibilitet som passar dig. Hos Hagalund får du inte bara ett kontor utan du får också möjligheten att nätverka och bygga ett nätverk runtomkring dig och ditt företagande.

 

Om du vill veta mer är du varmt välkommen att surfa in på Hagalunds hemsida och kontakta dem antingen via mail eller deras kontaktformulär. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *