Skip to content
Okategoriserade

dags för mer framgång!

Detta inlägg är ett sponsrat inlägg

Vill DU bli mer framgångsrik i ditt företagande? Vill DU vidga ditt nätverk med andra företagare? Då ska du bli medlem i Företagarna; Sveriges största organisation för företagare och entreprenörer. De erbjuder en mängd förmåner i form av nätverk, kunskap och rådgivning. 

 

Att vara egenföretagare kan ibland upplevas som ensamt och att det saknas någon att rådfråga när man ställs inför ett problem. Det är även vanligt att sakna rätt förutsättningar och kunskap för att utvecklas och komma längre i sitt företag. Istället för att alla själva ska brottas med motgångar och problem som man ofta ställs inför som entreprenör; vore det inte bättre att kunna stötta varandra och på så vis hjälpa varandra att nå sina mål och drömmar. Att dela med sig av och ge kunskap till andra är något av det viktigaste när det kommer till personlig utveckling. 

 

Företagarna arbetar för just detta; ett bättre företagsklimat. De erbjuder rätt förutsättningar för att du ska bli framgångsrik på ditt sätt. Du får möjlighet att vidga ditt affärsnätverk, vilket är en nödvändighet för att växa. Att skapa ett nätverk av personer som kan ge stöd och ny kunskap är ytterst viktigt för att själv kunna utvecklas och bli mer framgångsrik som entreprenör. Detta erbjuder Företagarna i form av kurser och utbildningar, men även genom spännande event och aktiviteter som är otroligt uppskattade.

 

Utöver ovan nämnda fördelar får du som medlem även rabatter på en mängd ställen samt rådgivning för frågor som rör personal, juridik, ekonomi, krishantering och annat.

 

Detta är inte allt; Du får också praktiska förmåner i form av exempelvis arbetsgivarhandboken, vilken innehåller en mängd svar på frågor som rör personal och anställda. Du får tillgång till dokumentmallar, rabatt på bilar och drivmedel, rabatt på resor och hotell, samt rabatt på kontorsprylar, frakt och telefoni. Kort sagt, det mesta du som företagare kan behöva. 

 

Företagarna finns på 250 orter över hela Sverige, vilket innebär att alla har en lokalförening nära sig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *