Mina böcker, Monday Morning Letter

AI och Försäljning – hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av Artificiell Intelligens

Hej!

Och välkommen till Monday Morning Letter. Visste du att jag under lång tid har fokuserat på något som jag inte hört någon annan säljcoach prata om?

Nämligen hur man som företagare och säljare bäst drar nytta av den exploderande utvecklingen inom AI? Även om man är totalt ointresserad av teknik.

Har du funderat på hur ni skulle kunna få fördelar gentemot era konkurrenter, bara genom att öppna ögonen?

Det pågår en kapplöpning bland världens ledande techföretag, att bli både dom som själva lyckas bli bäst på AI och som hjälper sina kunder att göra detsamma.

När The Big Nine, jättar som Amazon, Facebook, Apple och Google har bestämt sig för att vinna i en tävling om Artificiell Intelligens. Då går det fort.

Samtidigt i den vanliga säljvärlden så håller den på att förändras snabbt. Och för många till det sämre.

Visste du att en säljare i genomsnitt numera lägger nästan 65 % av sin arbetstid på administration? Och hur mycket ert företag skulle vinna på att minska den siffran?

Att få till ett samspel mellan den vanliga säljvärlden och AI tyckte jag var så spännande att jag för ungefär ett år sedan bestämde mig för att göra en djupdykning och undersöka det så noga att jag kunde skriva en bok för att hjälpa dig och ditt företag.

Boken är en av de första i hela världen som skrivs om AI och Försäljning. Jag har i min 12:e bok fokuserat på att undersöka och förklara hur ni på ett enkelt sätt skulle kunna sälja mer och öka vinsten genom att öppna ögonen och börja tänka AI på jobbet.

AI och Försäljning ger dig svar på hur win-win har förändrats i den nya tiden, vad alla säljare behöver hjälp med och hur det skulle vara möjligt att hjälpa dom med detta. Allt i en lättläst blandning av film och verklighet, om vad som redan finns och vad som är på väg.

Dessutom får du konkreta råd, handfasta tips och en handlingsplan till hur du kan gå tillväga för att lyckas med AI i ert företag. Och jag säger det igen. Du behöver absolut inte vara intresserad av teknik eller IT för att läsa den.

Vi står vid ett vägskäl. The Big Nine kommer att vinna. Frågan är om du vill vara med och ta del av det dom upptäcker?

Boken är skriven till alla företagare, chefer, affärsmän och affärskvinnor som vill framåt och göra fler goda affärer. Det spelar ingen roll om du är en icke-IT människa, som står kvar och väntar vid er fax. Alla har nytta av AI och Försäljning.

AI och Försäljning släpps i mitten av oktober. Om du förhandsbokar den nu och är snabb får du 100 kr i rabatt och dessutom ett ex ur vår numrerade och signerade upplaga. Det finns bara 500 sådana böcker.

Dessutom får du läsa den allra först.

Följ länken: https://soderpalm.biz/ai så hittar du all information om AI och Försäljning.

Jag lovar dig en inspirerande och spännande läsning som kommer öka din försäljning.

Allt går!

Max

#ai #artificiellintelligens #izonen #säljare #framtid #framgång #företagare #maxsoderpalm #maxsöderpalm #blogbiz