Skip to content
Okategoriserade

Sugen på en golfweekend med kompisarna?

På Öijareds säteri finns anor ända bak till 1000-talet, säteriet har gått i arv i flera generationer och man försöker bevara det gamla så gott det går. Gårdens historia kan spåras tillbaks till den äldre medeltiden, man har funnit spår av den ända bak till 1065 e.Kr.

Bredvid Öijared finner du fantastiska naturslingor att vandra på. Du kan hitta den blå slingan som är 7 km och den gröna som är 9 km. Vandringslederna är tillgängliga för alla och lätta att ta sig fram på. Vare sig du har barnvagn eller rullstol så ska du kunna ta dig runt lederna och njuta av utsikten. Vill du ha med dig en fikakorg så fixar man det på hotellet.

Utmed de 1750 hektaren mark finns mängder av sevärdheter för den historieintresserade. Eller för dig som bara vill få andas dåtid för en liten stund.

Hos Öijared Bo & Bada kan du boka in en helg för dig själv, eller tillsammans med någon som har vett att hålla truten när du vill njuta av lugnet. I bo & bada ingår ångbastu, en varm utomhuskälla och isduschar. Blandningen av hetta och kyla ämnar till att ge en härlig upplevelse både kroppsligt och själsligt.

I paketet ingår

Del i dubbelrum
Frukostbuffé och middag
En entré till Öijared Bad och Bastu
Entré till gym

Vill du lyxa till det lite mer så kan du boka ett helt weekendpaket hos Öijared. Då ingår samma saker som i bo & bada paketet men du får dessutom en tvårättersmiddag.

Du kan utöver dessa paket även boka golfpaket där du kan bestämma antal nätter du vill stanna, du kan boka konferens, bankalas (golfkalas för barn och unga) eller boka in dig på jaktresor. Du får då delta i jakt av bockar, änder, rådjur, räv och hare.

 

Golfweekend på Öijared är en blandning av golfrundor och avslappning, av socialt umgänge eller tyst stillsamhet. Det blir vad du gör det till. I en golfweekend ingår del i dubbelrum, hamburgare dag 1, tvårättersmiddag dag 2 och tre stycken greenfee. Du får då spela på nya banan, Parkbanan och den gamla banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *