Skip to content
Okategoriserade

Behöver du hjälp med rekrytering ?

Sponsrat inlägg i samarbete med MTRecruit

Behöver du hjälp med rekrytering ?

Jobbar du på en arbetsplats som behöver mer / ny personal ? Det är en hel del som man måste tänka på när man ska anställa ny personal.  Och för att du ska få den bästa hjälpen med detta finns MTRecruit till din hjälp. Dom hjälper till efter företagets behov och önskemål med Rekrytering HR och Ekonomi.

MTRecruit har flera rekryteringskonsulter som kan hjälpa till och behöver företaget en viss kompetens så finns experter inom tex marknad, HR och ekonomi.

Antingen kan MTRecruit hjälpa dig ända från början till slut eller så kan dom hjälpa till på slutet när företaget valt ut några väl utvalda personer som ni tror på. MTRecruit går igenom ditt företags branch, mål och skräddarsyr det företaget behöver hjälp med.

Privatpersoner

Du kan som privatperson få hjälp av MTRecruit också. När du träffar en utav rekryteringskonsulterna så berättar du vem du är, vad du vill och vad du önskar. Du får också göra ett personlighetstest och hur du gör för att tex synas och bli attraktiv på Linkedin.

Ett cv ska skrivas på bästa sätt och ibland kan det vara lättare att få hjälp med detta så man får en bra text och bästa innehållet.

Efter 3 veckor ca har ni ett uppföljningssamtal.

Arbetsgivare

Om du som företag måste göra omorganisationer och ge avsked till personal, och vill hjälpa din personal på bästa sätt och få ett nytt arbete ? Då kan MTRecruit hjälpa till likvärdigt som privatperson, men med coachningssamtal innan uppföljning och utvärdering.

Headhunting

Något som inte annonseras ut är om ditt företag är i behov av en person med en kompetens som är specifik. MTRecruit hjälper ditt företag med headhunting och prioriterar företagets önskemål och integritet. Med headhunting kan du få tag i personal som du annars ej hittar då MTRecruit har många nätverk.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *