Inlägg

Är du trött på att städa ?

Sponsrat samarbete med Cleanteam

Är du trött på att städa ?

Att städa sitt hem kan ibland göra att man inte är lika noggrann som man skulle vilja. Tiden kanske inte finns och man hinner inte med det som man egentligen skulle vilja göra. Man dammsuger av golven för att det ska kännas någorlunda rent. Men resten av hemmet blir inte lika städat.

Bor du i Göteborg och är privatperson kan du få hjälp med både vecko- stor- eller flyttstädning. Eller om du ska visa upp ditt hem inför en försäljning.

Cleanteam är ett företag där personalen arbetar i team. All personal träffas varje morgon innan dom åker ut på sina arbeten i team och avslutar också sin dag på kontoret där kundernas nycklar låses in i kassaskåp.

Eftersom all personal jobbar i team är det också viktigt att allt går fort och smidigt till. Speciellt om du är hemma under tiden städningen pågår. Om jobbet består av 4 timmars städning och det är 2 stycken i teamet som ska utföra städningen ska jobbet utföras på två timmar.

På Cleanteams hemsida kan du gå in och titta på vad din städning skulle kosta beroende på vad du vill ha hjälp med. Alla priser är beroende på hur många kvadratmeter ditt hem består av, och priserna är inklusive moms efter RUT-avdrag.

En storstädning av ditt hem kan vara skönt att få några gånger per år. Då kommer ett team hem till dig på fler än 2 personer. 

Alla rum tas hand om vid en storstädning med dammsugning, damm tas bort och golv, hyllor och möbler torkas av. Kök och badrum rengörs utvändigt. Alla detaljer och vad som ingår finns listade på Cleanteams hemsida.

Det finns också tjänster som du kan lägga till om du vill som tex fönsterputsning och rengöring av kyl och frys invändigt.

Cleanteam