Okategoriserade

Att anlita en jurist

Sponsrat samarbete med Fondia

Att anlita en jurist

I dagens läge är det många som startar eget företag. Är ni några stycken som länge har haft en idé som ni inte har tagit tag i, men som nu är verklighet ? 

Ert företag är startat och ni har kommit igång med era idéer och kommit en bit på väg, men ni har ännu inte blivit lönsamma. Men ni känner att ni är på väg men behöver hjälp.

Fondia Juristbyrå har en tjänst som heter Runway och är speciellt för er som har startat upp ert företag och som funnits i högst fyra år.

Ni kan få en egen Runway-manager som hjälper er med era behov. Juristerna som jobbar med detta har erfarenhet från både entreprenörskap och företagande och har kompetenser inom många områden. 

Är du däremot ett större företag som funnits längre finns det många andra områden som du kan få hjälp av Fondias jurister. Ska du anställa mer personal till ditt företag och vill behöver hjälp med anställningsavtal, arbetsmiljö eller om fackliga förhandlingar ? Då har Fondia arbetsrättsjurister som du kan få hjälp av.

När du sen anställt din personal ska du idag enligt lag skydda alla personuppgifter. Du behöver ett databehandlingsavtal och kan få hjälp med bla integritetspolicy och dataskyddslinjer.

Att skriva avtal med nya kunder eller leverantörer innebär en hel del som man måste tänka på. Hur ska avtal och villkor skrivas, och är det ett bra avtal som du kommer att skriva ? Du behöver inte ha ett stort företag för att skriva avtal, men du vill att avtalet ska innehålla rätt information för både dig och den du ska skriva avtal med.

Det kan både gälla avtal som gäller leverans och distribution, eller ett licensavtal. Fondias juristbyrå har experter inom alla branscher.

Fondias jurister har också skapat en juridisk databank som innehåller svar på de vanligaste frågorna som kan komma på tal.

Fondia juristbyrå