Okategoriserade

Ett lån utan säkerhet

Sponsrat samarbete med Blancolåna

Många har någon gång hamnat i ett läge där man vill köpa något som man inte har råd med eller vill köpa en bostad. För att få dom pengarna går du till banken för att få ett lån och många banker och förmedlare vill då ha en säkerhet för att du ska få låna mer pengar.

En säkerhet är något som du äger, som tex en bostad eller bil som banken har rätt till om du inte kan betala ditt lån.

Blandolån är ett lån som du kan ta om du inte har någon säkerhet. När du tar ett blancolån behöver du inte säga vad du ska ha lånet till. Och det finns en hel del långivare som har blancolån. Men det kan vara svårt att hitta det bästa blancolånet just för dig.

Blancolåna är en sida som jämför dom 30 bästa blancolån som finns på marknaden idag. Här kan du se vad dom olika blancolånen har för ränta, hur lång tid du kan ta lånet på och också räkna ut hyr stor din månadskostnad kommer att bli.

Teamet som jobbar på Blancolåna har lång erfarenhet inom låneverksamhet och recenserar information om alla långivare på sidan.

Företagslån

Du kan också ta ett blancolån om du har ett företag. Vissa lånegivare ger blancolån till både enskilda firmor, handelsbolag och aktiebolag. Men det finns också lånegivare som bara ger ut blancolån till bara aktiebolag.

Men dom flesta lånegivare bryr sig inte om ifall det är ett stort eller litet företag. Det viktigaste är hur ekonomin ser ut och hur återbetalningssituationen ser ut.

Företaget kan få ett bättre villkor och du kan visa din bokföring eller bokslut.

Lånebelopp

Du kan ange det lånebelopp du vill låna och sen få upp dom lånegivare och vad dom kräver vid just det beloppet.

100 000 är ett av dom vanligaste beloppen som det lånas till vid ett blancolån. Du får oftast använda pengarna till precis vad du vill, och du kan få en fast eller rörlig ränta med valfri återbetalningstid. Med en bra ränta kan du också betala tillbaka beloppet fortare.

Även om lånegivaren frågar dig vad du ska ha pengarna till så får du i regel ett beviljat lån.

Blancolåna