Monday Morning Letter

3 saker som ger dig kraft i höst

Det finns mycket som man skulle kunna fokusera på nu som INTE skulle ge dig pepp och ny kraft till spurten.

Jag tänkte att den här veckans brev ska vara raka motsatsen till det. För vill du hämta ny kraft i direktsända presskonferenser, debatter och nyhetssändningar som sedan analyserar det som konferenserna handlar om så är vägen ner i gnällhörnan spikrak.

Det blir tråkigt och sedan ännu tråkigare och sedan analys av allt det tråkiga. Helt fel om du vill sälja mer och hjälpa kunderna ännu mer.

Hur skulle du kunna göra istället? För när mörkret väller in så behövs det att du gör det lilla extra. Här får du tre idéer som åtminstone fungerar bra för mig.

  1. Titta på en standup-comedy istället. Utbudet på youtube och alla nätfilmsplattformar är gigantisk. Hur mycket piggare och gladare skulle du bli om du kollade minst 3 gånger under arbetsveckan och gapskrattade? Istället för att sitta allvarligt i soffan och följa nyheterna? Skillnaden blir som natt och dag.
  2. Lyssna på ljudböcker om försäljning och framgång istället för reklamradion när du promenerar, sitter i bilen eller inte pratar med kunderna. Att ha positiv information i öronen, som leder dig till rätt tankar, kommer göra att du orkar mycket mer. Dessutom kommer du känna att allt är möjligt.
  3. Sätt ett kort aktivitetsmål fram till jul. Tänk så här: För att du ska känna dig nöjd med din egen insats från och med nu fram till den 23:e december. Vad ska du ha GJORT till dess? När du har tänkt ut det så bryter du ned det i vad du behöver göra varje vecka och sedan planerar du in vad det det blir varje dag. Sedan sätter du igång.

Om du gör det här. Visst kommer det bli skillnad jämfört med om du inte gör det, eller hur?

Mer än 300 personer är redan anmälda till VIP Webinaret Säljspeed för hösttrötta med Pelle Johansson och mig den 2 december.

Där kommer du bli överöst med positiv energi och du får också en hel verktygslåda med våra allra bästa tips för att hitta och behålla energin även när omvärlden är konstig.

Anmäl dig via länken. Välj mellan kl 13:00 och 19:30.

Nu är det dags att spurta hem november. Så sätt igång och följ råden du just fick direkt.

Det går att sälja när du är trött, det går att sälja när marknaden är upp och ner. Det handlar bara om att hålla huvudet positivt så att du orkar göra det som krävs.

Allt går!

Max

#kraftihöst #säljare #topp26 #izonen #mondaymorningletter