Pelle Johansson

Resurser av Pelle Johansson

Resurser

Vad betyder det?

Inga pengar. Ingen tid. Ingen utbildning. Taskig barndom. Jag är för ung. Jag är för gammal. Ingen support. Det är Corona nu.

 

Det finns otroligt många tankar som begränsar hur man ser på nuläget och framtiden. När man ser en möjlighet så tänker många dessa tankar. Att man är värdelös. En looser.

Tanken att ”om jag bara hade…” gör att många inte ens startar. Inte ens försöker.

Min bok är till dig. En bok som får dig att göra saker. Inte för att jag vet hur du har det, utan för att jag haft samma tankar och jag kom ur dessa destruktiva tankar och började. Göra.

Om jag kunde det så kan du. Jag är inte bättre än dig. Jag har gjort det som du kanske vill göra. I boken skriver jag hur.

Inte en låtsasbok som förklarar teorier utan en praktisk bok om alla de saker jag faktiskt gjort. Som tagit mig från Biskopsgården till Stureplan.

Lycka till!

Pelle Johansson

 

Om Pelle: Pelle Johansson är den övertidsarbetande elektrikern från Biskopsgården som bestämde sig för att bli framgångsrik och nu är investerare och delägare i många företag i Sverige och internationellt. Han är också vd för Hagabadet och vvd i iZONEN.
Han är aktuell med nya boken Från Biskopsgården till Stureplan