Pelle Johansson

Från Biskopsgården till Stureplan – Äntligen!

Så stolt att presentera vår senaste bok Från Biskopsgården till Stureplan. Pelle Johansson har skrivit boken om hur han förändrade sitt liv som framgångstörstande och övertidsarbetande elektriker, till att bli framgångsrik investerare och superentreprenör i Stockholm.

Boken är skriven som inspiration och guide till alla som vill förändra sitt liv och bli framgångsrika på sitt eget sätt. Den passar både unga och gamla.

Vill du också göra karriär och leva ditt liv fullt ut? Kommer du från ett område eller en familj där dina tankar om dig själv gör att du känner dig underlägsen? Då kommer du få hjälp och guidning att ta rätt beslut.

Kort sagt en perfekt julklappsbok som blir en positiv kraft till alla i denna besvärliga tid.

Tänk så här: Vem skulle du vilja ge en 100 % positiv julklapp nu? Vem behöver en ny start efter den tuffa våren och hösten?

Din partner? Din jobbarkompis? Ditt barn? Dina anställda? En vän?

Eller är det du själv som verkligen skulle behöva den här boken, som berättar hur du kan ta dig från ditt Biskopsgården till ditt Stureplan?

I vilket fall som helst. Här kan du beställa den:

Adlibris 

Bokus 

Soderpalm Publishing

Läs bokens förord här 

Mer om Pelle Johansson:

Pelle Johansson är företagsledare, delägare och investerare i många företag, både svenska och utländska. Pelle symboliserar uttrycket “maskrosbarn” som genom sina handlingar visar att även den som inte har föräldrar med pengar, utbildning eller rätt kontaktnät kan vara framgångsrik med att leda stora och mindre organisationer. Både i Sverige och utomlands. Han har dessutom tagit bolag till Nasdaq/OMX.

Idag arbetar Pelle som koncernchef i Hagabadet Holding och vice VD i Izonen AB. Pelles största egenskap är att göra så kallade turnarounds, dvs få olönsamma bolag att bli lönsamma på en kort period.

#pellejohansson #soderpalm #ngager #hagabadet #izonen