Okategoriserade

Skydd mot värme och insyn

Sponsrat inlägg i samarbete med Lindhs Rollo

Markiser används för att skugga insidan av huset och finns i många modeller beroende på var den ska sitta. Du kan också skydda din balkong mot insyn med markistyg,

Lindhs Rollo har ett stort utbud av markiser som du kan måttbeställa efter ett ett besök, mätning och till slut montering.

Lindhs Rollo vänder sig till privatkunder, företag och offentliga platser och erbjuder avbetalning tillsammans med Wasa Kredit för privatkunder och leasingavtal med företag. Produkterna har tre års garanti, och dom med el-komponenter gäller ett års garanti. Garantitiden gäller from inköpsdatumet.

Lindhs Rollo har även andra produkter som bla solskyddsgardiner, gardiner, inglasning av uterum, utemöbler och tillbehör till sina produkter.

Terassmarkis

Terassmarkis kan monteras på tak, vägg eller takstolar. Dom finns med eller utan motor, och vill du kunna sitta ute länge på kvällen finns det även med inbyggd led-belysning.

Markiserna finns i olika modeller efter olika önskemål såsom lutning, tåligt tyg mot blåst, hur stor terass / altan du har och vad ditt behov är.

Vertikalmarkis

Vertikalmarkiser kan monteras på fasader, fönster och uterum och finns med eller utan motor. Dom är utmärkta i vindutsatta lägen.

Insynsskydd

Vill du ha insynsskydd, vind eller grannar kan ett balkongskydd monteras. Dom finns i akrylväv eller screensväv som är lätt att montera.

Det finns också ett höj- och sänkbart balkongskydd i pvc eller glas.

En paravento kan skydda mot insyn och även mot vind och monteras på väggen och dras enkelt ut.

Fönstermarkis

Fönstermarkiserna finns antingen med eller utan kassett där duken förvaras, och kan regleras med band antingen inne eller utifrån. Det finns även modell med motor.

Har du större fönster eller en balkong kan det vara bra med en fallarmsmarkis med ett större dukrör.

Pergolamarkis

Vill du skydda dina möbler eller kunna sitta ute när det regnar på din terass kan du välja en pergolamarkis med vattentät PVC-väv. Du kan ha en lutning på markisen på 8 till 45 grader och taket öppnas och stängs lätt.

Vill du gå ett steg längre kan du komplettera med skjutdörrar i glas, terassvärme, led-belysning och en fjärrkontroll som du kan justera värme och ljus.