Monday Morning Letter

13 dagar som kan förändra din jul

13 dagar som kan förändra din jul

Allt som är kvar nu, innan julen står för dörren, är ynka 13 dagar. Vet du, det här är 13 dagar som kan förändra din jul.

Du vet precis som jag när det avgörs i dom allra flesta fallen. Jag tänker på spännande tävlingar i till exempel löpning, simning, skidor eller på cykel. Det avgörs i spurten.

Och när spurtar man? Just det, på upploppet. Det är precis där vi är nu.

För nu återstår bara dom sista 13 dagarna, ynka 5.8 procent av säljtiden som vi var och en av oss fick när det här året började.

Det går att sälja nu. Det går precis lika bra som det gjorde till exempel i januari eller september. Få in det i huvudet. Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och hovleverantör dvs leverar kaffe till kungen?

Du kanske undrar: – Men Max, hur kan dom här 13 dagarna förändra min jul?

Titta på den här bilden så förstår du.

När du går hem från jobbet den 23 december, fäller ihop laptopen och tänder lampan. Då vill du känna dig så här:

YES! Jag gjorde det!

Du vill gå hem som en vinnare. Så dom här 13 dagarna kan var skillnaden på hur du känner dig under julledigheten. Och jag vet att då vill du må bra!

Vi hade en fantastisk energi Pelle och jag, när vi körde säljspeedswebinaret i förra veckan. Känner du att du behöver hjälp och konkreta spurtråd så tycker jag att du ska lyssna på inspelningen av den nu i början av din slutspurt.

Där får du 6 konkreta råd att följa som garanterat hjälper dig till en gladare jul. Åtminstone om du vill spela i det glada laget i jul. Lyssna HÄR

Nu spurtar vi!

Allt går

Max

Läs om hur du blir framgångsrik genom att gräva där du står 

Hur känns det när du är färdig med att skriva din bok?