#rivstart

Godmorgon Business av Tina Rose

Godmorgon Business! Visste du att uthållighet och självförtroende är två av dom viktigaste egenskaperna för att bli framgångsrik? Det vet jag själv efter 13 år med nyhetsbrevet Monday Morning Letter. När #rivstart presenterar sin första gästskribent är det en spännande entreprenör, Tina Rose. Här ger hon dig konkreta tips till att träna upp ditt självförtroende så att du varje morgon vaknar och säger: Godmorgon Business! 

 

Godmorgon Business

Det är många som vill uppleva det här: att hoppa upp ur sängen med ett leende i mungipan, och köra igång sin business med en rivstart.

Wow! Vilket önsketänkande! Som ofta tyvärr stannar vid, just det, ett önsketänkande.

De flesta av oss, har en superbra idé men har inte vare sig orken eller kunskapen, hur man får fart på sin business.

Din business blir aldrig större än dina tankar

Vad menar jag med det kanske du undrar?

Låt mig förklara. Kunderna känner av hur du mår och det gör. Om du mår bra och har en hög energi, du tror verkligen på dig själv och din expertis, då flyger de in i din affär och fullkomligt sliter dina tjänster eller produkter ur näven på dig.

Hur skulle det få dig att må? Jag vill att du tar in den bilden, så tydligt som du kan. Smaka på känslan, le så stort du kan. Bra.

Ge dig själv nu en klapp på axeln och säj: ”Wow, vad bra jag är. Kanon vad duktig du är”.

Nu ska du få ta i ända från tårna. Är du beredd? Bra.

Säg: ”Shit vad bra jag är” Det var lite svårare eller hur?

Varför ska du göra sådana övningar? Det är för att du behöver programmera din hjärna till framgång. Det är inget som vi föds med, det måste vi öva på.

Gör nu om samma övning, men denna gång börjar du med att lägga din hand på ditt hjärta, sedan klappar du dig på huvudet tre gånger.

Exempel: ”Wow vad bra jag är” (handen på hjärtat)

Kanon vad duktig du är (klappa dig på huvudet)

Fråga dig nu: Vill jag verkligen bli framgångsrik och berömd?

Är svaret ja, kanon, då måste du börja med att känna dig så.

Har du svårt att ta beröm?

Har du svårt att ta beröm, då är det bättre att du köper en korvlåda och sätter på magen och flyttar till Alaska och säljer korv. All framgång börjar nämligen med dig själv. om du darrar i knäna varje gång du ska leverera något som du kanske aldrig tidigare gjort, då gäller det att du vågar lita på dig själv och din kunskap.

Du behöver utmana dig själv för den stora framgången som ska rulla in. Istället så förbereder sig folk för, det stora vemodet som rullar in.

Jag har märkt att många har så svårt att sticka ut huvudet från mängden och ropa högt så det ekar: ”Hurra vad bra jag är”.

Tina Rose, författare till boken God morgon Business

Lär dig att maxa ditt säljmål med Max Söderpalm HÄR

Hur går #rivstart till? Läs HÄR

Gå till Soderpalm.se HÄR

 

Lite om Tina

Jag är den obotliga optimisten som aldrig ger upp.  Jag driver min framgångsrika coaching byrå sedan 20 år tillbaka. Jobbar med mitt eget varumärke mental styling® Föredrag författare mm.

Är författare till 6 böcker som handlar om mitt magiska liv med attraktionslagens principer, en av dem heter Godmorgon Business och där har Max skrivit förordet.

Jag har kursen för både privatpersoner och företagare. Blev nominerad till årets mentor vid ALMI.  Jag är en flitig livesändare på FB. Boosta dig med Tina och God morgon Business.

På fritiden älskar jag att laga mat och vara tillsammans med min familj. Jag älskar att läsa böcker.

Missa inte #rivstart webinar med Max Söderpalm och Pelle Johansson. Allt du behöver för säljstarten.

14/1 kl 13 Anmäl dig här! 

 

 

 

 

 

 

 

#rivstart #attraktionslagen #tinarose #izonen #mentalstyling #företagande #blogbiz #ngager