Okategoriserade

Fantastisk första vecka när #rivstart drog igång

Vilken fantastisk första vecka det blev när #rivstart drog igång. Mer än 10 000 har besökt bloggen för att hämta ny kraft inför säljstarten av 2021.

Där jag tillsammans med många inspiratörs- och bloggkompisar gör allt vi kan för att du ska ducka för alla tråkiga nyheter och istället fokusera på vad du ska göra för bra saker.

För dig som är tillbaka på jobbet och vill ha bästa möjliga start får du här en förklaring hur #rivstart går till:

Hur får du hjälp med starten genom att följa #rivstart?

Här på bloggen kommer jag och många av mina coach-, influenser- och bloggkompisar att varje dag lägga ut peppande texter. Hoppa över nyheterna och läs dom istälelt

Tillsammans med min vän och författarkollega Pelle Johansson kommer får du ett pepp-webinar i veckan om säljstart, framgång, digitalisering och försäljning. Det första den 14/1. Anmäl dig här!

På Facebook och LinkedIn massor att hända, i dialog med dig så att du kan vara med och peppa.

Allt för att du ska få hjälp med att lägga rätt fokus på 100 % positiv information och media så att du slipper bekymra dig för vad dom säger i tråkiga nättidningar och nyhetssändningar.

Det här får du inte missa!

Gör därför så här:

  1. Anmäl dig till första webinaret nu direkt via den här länken: https://bit.ly/2MnIdog 
  2. Följ hashtaggen #rivstartpå Linkedin och Facebook
  3. Klicka på mig, Max Söderpalm, som vän på LinkedIn och Facebook
  4. Gå in här på bloggen varje dag från och med nu, för att få dagens peppomgång

Då kommer du inte missa någonting

Vad har hänt 1:a veckan?

Här är vad som hänt hittills i #rivstart. Så att du vet när du röjer runt på bloggen och läser ikapp!

Första krönikan skrev jag, Så gör du för att maxa ditt säljmål. I den får du första steget till hur du gör för att sätta riktigt bra mål, både i jobbet och privat. Läs den för att få upp din energi och inspiration och för att hitta fokus för att göra rätt saker direkt.

Läs här!

 

Tina Rose skrev God morgon Business, en krönika med många tips för hur du kan coacha och pusha dig själv och ditt självförtroende. Så att du varje morgon kliver upp och stolt säger: God morgon Business! Enkla tips som du kan börja använda direkt.

Läs här! 

 

Pelle Johansson skrev Viljan att lyckas är större än dina tvivel. Pepp-krönika om hur du kan stå emot dina tvivel. Du vet dom där tvivlen på att du inte kan och inte vågar. Om du istället växer din vilja att lyckas så kommer du att klara av din värsta motståndare, alltså dig själv.

Läs här! 

 

Utesälj finns inte längre sticker Maria Karlsson ut hakan och säger i sin text. Och visst är tiden speciell, när det blir svårare och svårare att få träffa kunderna.

Det är genom kreativitet som du blir framgångsrik, speciellt om du vill lyckas få nya leads eller ett nytt jobb via LinkedIn. Du får 5 tips som du kan börja använda direkt.

Läs här! 

 

 

Hur gör du för att inte köra i diket? Det tar Patrik Ek upp i sin Ta det lugnt med en rivstart. Det gäller att både kunna starta fort och också att vara uthållig.

En enkel övning får du, som gör att du både tänker, andas och lyckas.

Läs här! 

 

 

Kom ihåg att vi bara har startat! Nya peppande krönikor kommer. Gå in på bloggen varje dag och kolla.

Glöm inte att anmäla dig till webinaret. Här är länken!