Inlägg

Så tar du första steget till ditt nya drömjobb

I samarbete med cvmall.se

Har du tänkt på hur kort vägen egentligen är till ett nytt jobb? Det är naturligtvis några steg att ta. Steg som antingen kan kännas jättelånga och tidskrävande eller gå riktigt snabbt.

Det är precis så det är när du ska ta fram din inträdesbiljett till det nya jobbet, ditt cv. Din dörröppnare som med några korta meningar och sidor ska lyfta fram både din erfarenhet och din fantastiska personlighet.

100 % DU!

Kanske stannar du upp och lägger mer tid på än du behöver för att få ditt cv att bli bra? Många gör det, blir aldrig riktigt nöjda och struntar till slut i att söka jobbet. Även om du inte går så långt kan det lätt bli så att det roliga med att söka ditt nya jobb blir något jobbigt istället.

Därför håller du säkert med om att det vore skönt att få lite hjälp? Så att ditt cv blir så bra som det skulle kunna bli.

Det spelar mindre roll vilken typ av jobb eller vilken bransch du vill söka inom. På cvmall.se hittar du hjälp. Till att börja med så att ditt cv blir professionellt och har rätt innehåll. Det gör att du inte riskerar att sorteras bort för att du har glömt något.

Att det som skrivs är grammatiskt riktigt ökar ju också chansen när urvalet ska göras av rekryteraren. Det hjälper din cvmall dig med.

En viktig sak när man söker många jobb är ju att anpassa det du skriver till varje specifik tjänst, så att den som läser inte känner det som ett massproducerat standardbrev. Genom att jobba med mallar blir det mycket lättare.

Till sist. Ett bra tips är ju att ta reda på vad du INTE borde ta med i ditt cv. Det slipper du oroa dig för om du skriver utifrån en riktigt bra mall.

Visst låter det spännande? Ta en titt och se hur snabbt det går och hur lätt det är.
Välkommen in på cvmall.se och prova

Så får du också upptäcka hur roligt det är att söka nytt jobb.