#rivstart, Monday Morning Letter

Viktigt meddelande till dig som vill ha flera leads

Viktigt meddelande till dig som vill ha flera leads. Det här måndagsbrevet får du av mig för att jag vill att du ska förstå att det är allvar.

I den allmänna villervalla som råder i världen gäller det att göra rätt och att framförallt lära sig nya saker för att klara sig i sin roll som Topp26-säljare, alltså säljstjärnan som dominerar sin bransch.

För det är väl det du innerst inne vill, eller hur?

Så här är det!

Redan i början av pandemin berättade jag hur viktigt det är att behärska konsten att göra möten via skärmen och att jobba hemifrån. Efter det fick du höra hur AI inom kort kommer kunna förbättra ditt jobb, när jag skrev boken om AI och Försäljning.

Jag antar att du läser det här inlägget för att du kittlades av rubriken om få flera leads och det är precis det jag ska prata om nu.

När det blir svårare och svårare att nå kunden via ett fysiskt möte eller ett vanligt telefonsamtal gäller det att hitta nya vägar att gå. Den vägen heter LinkedIn. Det är därifrån du ska få dina nya leads i framtiden.

Det gäller oavsett om du vill ha ditt leads för att göra vanliga affärer med eller för att göra affären med. Med det sistnämnda menar jag förstås när du söker ett nytt jobb.

Själv har jag det senaste året upptäckt vilken kraft det finns i att bygga sitt nätverk på LinkedIn på rätt sätt. Det är ett hantverk som du kan lära dig och få fördelar av om du bara har tålamod. Om du skapar en bra profil och sedan lägger en liten stund varje dag på att bygga.

I avsaknad av att kunna gå ut och träffa folk för att mingla. På vanliga seminarier eller nätverksträffar är detta det näst bästa.

Vill du ha inspiration och ny kraft för detta? #rivstart –inspirationsföljetongen med lättlästa krönikor från mig och mina bloggarkompisar har massor av tips för det här.

Gå till vidare här på bloggen nu och läs vad experterna skriver:

Om att vara kreativ nu när utesälj inte finns längre

Vässa din närvaro på sociala medier

Konsten att använda LinkedIn som arbetssökande

Det går att få stora kunder på LinkedIn

Ett annat bra sätt för att komma snabbt igång är att följa mig via LinkedIn, och se hur jag gör.

Bli vän med mig där. Jag peppar dig gärna!

För att kunna öka din försäljning så behöver du nya leads. Och en bra profil som dina blivande kunder kan gå in på för att se att du verkar vara en reko figur att hänga med i affärssammanhang.

Tänk nu om din kund söker upp din profil och du inte har fixat till den eller ens har laddat upp en bild. Samtidigt som din värsta konkurrent har en trevlig bild och en schysst profil.

Där jobbar du redan i uppförsbacke innan du ens har pratat med kunden.

I vår ska vi tillsammans se till att det blir tvärtom istället. Det är du som ska få fördelen.

Läs vad experterna skriver. Vi syns på LinkedIn!

Allt går!

– Max

#rivstart