#rivstart, Pelle Johansson

GP kultur hade stor intervju med Pelle Johansson om nya boken häromveckan

GP kultur hade stor intervju med Pelle Johansson. Och hans egen berättelse om sin väg från övertidsarbetande elektriker i Biskopsgården till framgångsrik investerare på Stureplan!

Pelle har den senaste tiden också blivit uppmärksammad för sin medverkan i webinarserien #rivstart som blivit mycket uppskattad.

Boken passar lika bra för både unga och gamla. Alla som vill bli framgångsrika mot alla odds och vad än omgivningen tycker.

Tänk så här: Vem skulle du vilja hjälpa med den perfekta framgångsboken? Din arbetskamrat? Din kompis? Ditt barn? Dig själv?

Ett maskrosbarn som är van att klara sig själv

Pelle är företagsledare, delägare och investerare i många företag, både svenska och utländska. Framgången har uppnåtts genom ett målinriktat arbete. Att aldrig ge upp är hans signum.

Han symboliserar uttrycket ”maskrosbarn” som genom sina handlingar visar att även den som inte har föräldrar med pengar, utbildning, rätt kontaktnät kan vara framgångsrik, leda stora och mindre organisationer i Sverige och utomlands.

Han säger själv: “Det är viktigare att göra saker själv än att fokusera på vilken otur man har haft i livet. Det kommer ett nytt nuläge hela tiden,”

Idag arbetar Pelle som koncernchef i Hagabadet Holding och vice VD i Izonen AB. Pelles största egenskap är att göra sk turnarounds, dvs att få olönsamma bolag till lönsamma på kort tid.

Pelle har bred erfarenhet av att arbeta i olika kulturer och varit ansvarig för bolag verksamma i Sverige, Polen, Belgien, Tjeckien och Slovakien och där varit ansvarig för över 700 anställda. Han har också tagit bolag till Nasdaq/OMX.

BESTÄLL NU OCH FÅ 50 kr RABATT! 

 

Läs hans #rivstarts krönika: Viljan att lyckas är större än dina tvivel

#rivstart #framgång #soderpalmpublishing #maxsoderpalm #izonen #ngager