#rivstart

Rivstarta som bloggare med Anne von Porat

Rivstarta som bloggare. Det skriver Anne von Porat. Hon är anledningen till att min blogg soderpalm.nu kom till världen. Därför bad jag henne, som min goda vän och samarbetspartner att berätta hur det går till att starta en blogg om du är företagare.

Därför ska företagare starta blogg.

“Endast i fablernas värld finns du om du inte syns”.

Är du företagare och vill nå ut till potentiella kunder eller hitta nya kunder? Då ska du starta upp en blogg hos oss på blogbiz.se. Du blir synlig hela tiden och du har chans att tjäna pengar på ditt innehåll.

Jag driver en bloggportal där vi har handplockat företagare som skriver. Så idag har vi flera kända bloggare som bloggar hos oss.

Varje gång man bloggar så hamnar man på första sidan av bloggportalen, vilket gör att man blir synlig för alla som surfar dit.

Så här startar man, helt utan tekniskt strul

Att blogga hos oss innebär att vi startar upp en blogg åt dig och sedan levererar den färdig. Det gör att du slipper allt teknisk strul. Du kommer då få lära dig hur du bloggar genom oss.

Har du ett företag så bloggar du om ditt företagande och på så sätt har varje dag en ny chans att marknadsföra dig samtidigt som du tjäna pengar genom oss.

Många av våra bloggare får numera flera kunder som hör av sig genom deras blogg. De har nu en extra källa för att folk ska kunna nå dem. De har nu också en extra källa att tjäna pengar utan att ens behöva jaga sponsorer. Det gör vi som driver blogbiz.se åt dem.

Nuförtiden har alla företag sociala medier som Facebook och Instagram. Vad de inte tänker på är att de aldrig får betalt av Facebook och Instagram, trots allt arbete de lägger ned på att få följare och kanske även har massor av följare.

När man bloggar är det inte följare sponsorer är ute efter. Sponsorer ser mer på innehållet och kvalité, dvs vill vi synas på denna blogg?

Företagen som vill bli sponsorer besöker själva bloggarna och väljer ut vilken blogg de vill synas på.

Våra skribenter i sin tur går då in i respektive blogg och lägger in sponsrade inlägg som bloggarna då får betalt för.

Det kostar ingenting att blogga hos oss. Det enda som kan kosta är att ni kan behöva en egen domänadress för att företag som sponsrar vill gärna sponsra bloggar med egen domänadress.

Vad innebär egen domänadress?

Om du startar en blogg genom oss får du adressen tex izonen.blogbiz.se

Om du köper en egen domänadress så får du adressen izonen.se, dvs ordet “blogbiz” blir då ej synlig längre. Blogbiz är en underdomän till blogbiz.se.

Jag älskar att arbeta och jag anser att för att ens få kunder om det är en produkt du säljer så måste du vara ärlig och rättvis. Jag tror på attraktionslagen dvs det du ger ut får du alltid tillbaka.

Vi är över 100 bloggare på Blogbiz.se. Jag har haft personlig kontakt med var och en av dem. Jag har hjälpt varenda en att komma i gång som bloggare och svarar mina bloggare 24/7 även en lördag kväll kan jag sitta i telefon och hjälpa dem vidare.

Jag tror så här: Finns du för folk kommer de finnas för dig.

Lycka till!

Anne von Porat

Läs fler rivstartskrönikor här:

Rivstarten som tar dig i full fart åt rätt håll av Max

Pelle Johansson´s om Viljan att lyckas är starkare än diaa tvivel

Lili Öst´s om att Se dig själv med andra glasögon 

Gunnar Jönsson´s om att komma In från kylan till dom heta kunderna

Marie Hagbergs om att Skriva bra säljbrev

Fanny Dolffs om att Få stora kunder på LinkedIn

Max om att Maxa ditt säljmål