Okategoriserade

När hela världen plötsligt öppnar sig

I samarbete med Trafiko

När hela världen plötsligt öppnar sig. Ett spännande steg i livets skola är när man äntligen får sitt körkort.

Det är de flesta människors dröm, att kunna ta sig vart man vill, precis när man vill. Jag minns det än i dag den härliga känslan när den jag körde upp med lämnade över kortet, gick ur bilen och sa: Grattis! Lycka till.

Frihetskänslan jag fick när jag satt där ensam i bilen var underbar. Jag hade klarat det.

Kanske har du varit med om det själv, ska just gå igenom din egen utbildning eller hjälpa och handleda en yngre person med detta?

Då vet du. Det är ungefär som när du lärde dig cykla som barn. Fast på ett vuxet sätt. Med fler regler, kunskaper och handhavande som behöver tränas in. Det är just träningen som skapar den flygfärdiga bilföraren.

Träning lönar sig alltid. Det har inte ändrats. Alla som kommer nya ut i trafiken behöver ha rätt kunskaper, både för sin egen och sina medtrafikanters säkerhet.

Det som däremot har gjort träningen lättare att strukturera och genomföra, både för dig som ska ta körkort och dig som ska handleda är att hålla ordning på träningen via nätet.

Förr tränade man teorin genom att kryssa i skrivhäften, nu kan du med ett helt annat engagemang träna online.

För dig som ska handleda i övningskörningen gäller det ju att se till att ni tränar på alla steg som ingår. För att inte glömma något krävs ju att man metodiskt går igenom steg för steg allt det som krävs för att klara uppkörningen.

Naturligtvis är det till sist kunskaperna som är det viktigaste, både när det gäller teoriprov och den praktiska körkunskapen. Och då håller du säkert med om att vägen dit blir både enklare och snabbare om man använder rätt verktyg.

Ett bra sätt att göra detta hittar du hos Trafiko.

Där får du bra stöd för att snabbt och säkert ta dig till den efterlängtade platsen och tidpunkten och du plötsligt är klar. När hela världen plötsligt öppnar sig