Okategoriserade

Hur vet jag att jag väljer rätt?

i samarbete med K3 Golv

Tänk vilken lycka. Jag sitter i det perfekta läget att få det exakt som jag vill hemma.

Vi flyttade in i vårt nya hus för knappt ett år sen, jättenöjda. Men självklart fanns det ett och annat som behövde fixas till.

Köket till exempel. Och vardagsrummet. Det fina är att möjligheten finns att göra en helt öppen planlösning. Tänk dig ett helt nytt kök med en rejäl köks-ö.

Sedan hela vardagsrummet som en stor, öppen sal med stora fönster och direkt utgång till altanen. Det blir som en dröm. Verkligen.

När man är mitt i en sån process och har lyckats ta alla dom besluten som krävs för att kunna beställa dom första sakerna. Du vet stommar och luckor till köket. Redan då är man helt färdig.

Och då vet man att det är lika mycket kvar. Vilka handtag ska vi välja? Hur ska taket se ut? Och framför allt, vad ska vi göra istället för den uråldriga och slitna gamla parketten som verkar ha legat där i 1000 år?

När det kommer till just golvet så måste det ju passa både som vardagsrum och del av köket. Varianterna är oändliga.

Hur gör man när man inte kan välja? Varför inte prova med några verkliga experter, som kan hjälpa till och avgöra om det är värt att behålla det gamla parkettgolvet och slipa upp det som nytt igen?

Eller byta det mot ett helt nytt? Jag gillar verkligen när man får hjälp av riktiga experter, du kommer dit med huvudet fullt med frågor. Dom trattas ned till betydligt värre så att det blir möjligt att välja rätt.

Vad du än behöver hjälp med när det gäller ett nytt golv tycker jag att du ska kolla in K3 Golv. På deras hemsida får du bra tips.

Ta nu det jag skriver på rätt sätt:

Förmodligen vet dom detta mycket bättre än vad du gör. Och det är ju jättebra. För det är ju dom som är experterna.