Okategoriserade

Simma lugnt

– inlägg i samarbete med Poolgiganten –

Är du en av många som har en dröm? Drömmen om att ha din alldeles egna pool.

Tänk dig att du vaknar på morgonen en härlig solig försommardag. Efter en kopp kaffe eller te ger du dig ut på en härlig rask promenad, det där som man kallar för powerwalk.

När du kommer tillbaka hem så där lagom var och en känner du att du skulle vilja svalka av dig, utomhus. Du tar ett steg över kanten, kanske dyker du eller hoppar i och klämmer ihop näsborrarna för att slippa få vatten i näsan.

I vilket fall som helst så ska du i. Och poolen är din, bara din.

Dom senaste åren har fler och fler som haft den här eller en liknande dröm gjort slag i saken och skaffat sin egen. Eftersom mer och mer tid och pengar läggs på det egna huset och den egna trädgården. Det blir mer och mer vanligt att man satsar på sin egen pool.

Kanske går du i samma tankar? Även om det just nu går mot den mörka tiden så vet ju du lika väl som jag att det snart kommer bli ljusare igen, och varmare.

Och kanske, kanske är det tid att låta din dröm bli verklighet?

En vanlig fråga är om det går att anlägga en pool i just din trädgård? Någon som är bra att prata med är Poolgiganten, i mer än 30 år har man hjälpt människor med drömmen om att simma lugnt i sin egen trädgård att gå i uppfyllelse.

Visste du till exempel att ett sätt att bygga poolen som blir lite billigare är att låta bli att gräva ned den är att istället bygga din pool ovan mark? Då slipper man massor av gräv- och schaktarbete, jobb som ofta drar med sig stora kostnader.

Något som jag vet är viktigt är att samarbeta med någon som är expert på pooler. Som vet vilka olika komponenter som håller och fungerar bra i längden. I det fallet är erfarenhet av många års poolbyggande oslagbart.

För till slut handlar det ju om ditt och din familjs egna semesterparadis. Bara för att din trädgård inte ligger på din egna söderhavsö, som det i vilket fall som helst är för långt att åka till, så kan du ändå få njuta av din dröm.

Utanför husknuten, några steg utanför ytterdörren, din alldeles egna pool.

Det finns väl ingen bättre plats på jorden för att ta sig ett dopp och simma lugnt?