Skip to content
Okategoriserade

Till dig som har lite ont i musklerna

Hur känns det? Så brukar ju doktorn fråga, eller terapeuten som du besöker när du behöver hjälp med någon typ av krämpa.

Själv tycker jag att något av det skönaste som finns är en riktigt skön massage.

Varje gång jag fått en massage ställer jag mig själv frågan: Varför gick jag inte hit tidigare?

Det är ju så. Om du vill lösa alla vardagliga spänningar som du går runt med så finns det inget bättre. Alla lever vi ju liv som bara blir mer och mer stressiga, fler och fler impulser, intryck och medier gör att vi nästan aldrig ger oss tiden och möjligheten till att slappna av.

Hänger du i närheten av Stockholm finns det ett litet guldkorn för dig som vill hitta avslappning i tillvaron. Något som måste vara i närheten av det bästa som går att erbjuda hittar du hos Massage Stockholm.

När det gäller att få hjälp med sträckningar och muskelsmärtor finns det lång erfarenhet. Något som gör att det känns tryggt. Det är ju ändå så att när du till exempel får en ryggmassage, då vill du ligga med huvudet ner i det där hålet i massagebordet och känna att du släpper kontrollen och blir ett med massagen.

Då krävs det att miljön är lugn och avslappnad. Det måste kännas rätt, helt rätt.

Har du ont så vill du ha hjälp NU och du måste förmodligen pressa in det i ditt eget, kanske alltför späckade schema. Att kunna vara flexibel och hitta en ledig tid faktiskt så nära som 10 – 15 minuter före behandlingen är en bra grej. Det fixar du enkelt online.

Upptäck också att du kan använda massage i förebyggande syfte. Att gå dit tidigare, till och med innan du får ont. Det kallas för massage som räknas som friskvård. Kom ihåg det! Kanske är det något du har nytta av.

Så mitt råd till alla som har lite ont eller känner sig lite stela är att inte dra ut på eländet längre än nödvändigt. Boka en tid som bara är din. Släpp allt du har på gång. Alla problem och allt jobbigt som stressar dig.

Lägg dig platt på massagebordet och låt någon annan bli ansvarig för dina problem en liten stund. Då kommer du, precis som jag alltid upptäcker, att inse att det här borde du göra oftare.

Mycket behöver vi människor lösa själva. Det här är inte en sån sak. Det här är inget vi behöver ligga vakna och grubbla på nattetid.

Det finns så många duktiga massörer som det kliar i fingrarna på. Och det dom vill allihop är att du, just du ska må bättre.

 

 

One comment on “Till dig som har lite ont i musklerna”

  1. Verkligen man borde unna sig massage mer regelbundet och använda friskvårdsbidraget, det är smidigt köpa presentkort som håller 2 år och gå när det passar än så att man använder upp bidraget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *