Monday Morning Letter, Pepp

Här får du veta vem som oftast vinner Del 4

Här får du veta vem som oftast vinner!

Det är dags för den tredje grundstenen i din framgångsplan för våren. Den är fullständigt logisk och ger dig svaret på en viktig fråga.

– Vem är det oftast som vinner?

Försäljning, affärer och sport. Det är tre saker som fungerar på samma sätt. Samma principer gäller i en upphandling som i ett sprintlopp i OS. Eller i en aktieaffär eller fotbollsmatch.

Den som vinner starten vinner oftast alltihop. Det ger dig den här viktiga principen, om du vill öka försäljningen:

Vinn Säljstarten

Och när går säljstarten? Det finns massor av starter, den säljare som blir bäst på att behärska flest av dom kommer sälja mest.

Här är några av säljstarterna:

  • När säljåret börjar
  • När säljmånaden börjar
  • När säljveckan börjar
  • När säljdagen börjar
  • När samtalet med nya den kunden börjar

Tänk om du hade en strategi för detta. Ett sätt att hantera varje gång du ska starta något och du var expert på att göra det.

Två av dom viktigaste starterna är veckostarten, när du kommer tillbaka från helgen och ska gå från passiv till aktiv på en minut, och starten på varje dag, när du ska gå från morgontrött och yrvaken till affärsmässig och trygg.

Monday Morning Letter finns för att du ska vinna veckostarten. Genom att göra det till din rutin att läsa eller titta på det när du går från passiv till aktiv så får du en extra knuff i rätt riktning. Ta med det i din plan!

Gör också en plan för hur varje dag ska starta bra. Många använder IZONEN för att vinna morgonstarten. 2 minuter säljpepp, där du själv väljer ämnet ökar din fokus och gör att dina dagar blir bättre.

Jag har frågat så många säljare den här frågan:

– Vad händer om en dag startar bra?

Alla svarar:

– Den dagen blir bra.

Då frågar jag:

– Vad händer om en dag börjar dåligt?

– Då blir det en dålig dag.

Är du seriös i din strävan till att bli en bättre säljare? Ta då detta tips på allvar. Här får du veta vem som oftast vinner. Du behöver lära dig vinna säljstarten. Det lönar sig direkt.

Allt går!

Max

Läs om hur du alltid hålla dig positiv

Läs om hur du sätter ett bra mål och vet vart du är på väg

Beställ boken om hur du vinner säljstarten Den rätta gnistan

Prenumerera gratis på Monday Morning Letter

Prova IZONEN