Mina böcker, Pepp

Yes! Du får en gratis ljudbok

Yes, du får en gratis ljudbok. Många gillar att lyssna på ljudböcker när man promenerar, diskar eller gör något annat. Till exempel när du pendlar. Hur är det med dig? Gör du det?

Själv älskar jag ljudböcker. Helt perfekt för att få nya idéer och positiva tankar. Jag brukar göra sä här:

När jag sätter mg i bilen för att köra till ett möte eller en föreläsning så sätter jag igång min ljudbok direkt. Sedan lyssnar jag en stund, brukar bli ca en halvtimme. Du vet när tankarna börjar flyta och man inte är lika koncentrerad på vad inläsaren säger.

Då stänger jag av och fokuserar på mina tankar istället. Det brukar fungera helt perfekt för det är då idéerna börjar komma. Det kan vara en pytteliten idé om en pytteliten sak, som kanske inte spelar så stor roll.

Och det kan lika gärna vara en jättestor idé om något jätteviktigt. En lösning på en stor utmaning som jag jobbar med. Vet du vad? Det funkar varje gång. Det blir som att ljudboken blir en idé- och lösningsgenerator som kan knäppas av och på som jag själv vill.

Yes! Du får en gratis ljudbok

Nu tänkte jag att du skulle få prova. Därför får du som tack för att du hittat in till min blogg en gåva av mig. En gratis ljudbok.

Den heter Sälja hemifrån, men kunde lika gärna ha hetat Jobba hemifrån. Du får konkreta motivationstips som gör att du kan få det bättre med ditt hemmajobb.

Följ bara länken och ladda hem den!

Helt gratis!

Lova sedan att du provar mitt knep. Lyssna, stanna och tänka. Förmodligen kommer du få en jättebra idé!

Varsågod!

Max

Din framgång 2022 – Del 1, 2 och 3 hittar du här som videoklipp eller läsning.
Du lär dig sätta mål, tänka positivt och att komma igång direkt!

Här får du veta vem som oftast vinner