Datorer är något alla behöver

Varje år pågår eget företag i Älvsjömässan i Stockholm. Det finns folk som kommer att föreläsa där om sitt företag och intervjun med dem hittar man på Eget företag hemsida.

Jag har då intervjuat en person som kommer att finnas med på detta och som också förklarar varför hon behöver sin dator innan jag får intervjua henne. Det finns också företag som säljer dela och komponenter till datorer. Vi alla behöver olika delar av datorn och då kan vi finna dem. Behöver man tex dator eller modbus kan man enkelt köpa hem dem helt utan problem.

 

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Jag hjälper småföretagare som idag säljer tjänster via internet att skapa digitala produktpaket av sin expertis som de kan sälja 24/7 via till exempel sin hemsida. Genom att ha produktpaket i form av e-böcker, videofilmer mm så kan de spara tid och tjäna pengar under hela dygnet. Det jag kommer att visa och prata om på mässan är hur du kan paketera din egna kunskap och sälja det via internet på ett enkelt sätt.

Varför bloggar du i ditt företag?
Jag videobloggar för att det är ett enkelt sätt att nå både de som tittar på YouTube och de som följer mig på sociala medier. Många vill se personen bakom företaget. Via videoblogg når jag de som har svårt att bara läsa en text samt de som vill få allt i skrift. Jag lägger även upp mina videobloggar på min hemsida. Genom det så når jag flera i olika sociala kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *