Okategoriserade, Pepp, Våga sälja hälsa

Är dina känslor på rätt frekvens? – Lili Öst

Är dina känslor på rätt frekvens? Inför webinaret Så klart! Lili Öst och Max Söderpalm lär dig om Attraktionslagen bad jag Lili skriva en artikel så att vi bättre förstår vad vi har att vinna på att bli vän och följeslagare med just Attraktionslagen. Vi hade tur! Det blev två krönikor. Här är den första. (Glöm inte att anmäla dig till webinaret HÄR)

Är dina känslor på rätt frekvens?

När man blandar in kvantfysik i sitt sätt att titta på sig själv och sina möjligheter, kan det hända en massa spännande saker. Framför allt skapar det ett pärlband av livsförändrande insikter när man sätter på sig ett par SÅ KLART-glasögon och tittar på sitt fokus, sina mönster, sina sk sanningar, förväntningar, förhållningssätt och paradigm. Jag hjälper mina klienter till en ökad självkännedom i många parallella nivåer, som sammantagna skapar den vi är och det vi sänder ut för universum att svara på.

Många lever sitt liv som om vi inte är en del av ett större perspektiv, men om vi går ned i molekylär nivå så är de facto det som vi uppfattar som fast materia, i själva verket 99,9999% tomrum fyllt av vibrerande energi. Vilket betyder att även vi, våra tankar och känslor är vibrerande energi.

Abstrakt? Absolut, men inte mindre sant.

Så här funkar det

Om du tänker på mobiltelefoni, webben, fjärrkontroller, radion och tevens frekvenser m m, så tänker du förmodligen inte att det är abstrakt, utan tycker det är fullständigt naturligt att du, (fast du inte kan styra hur), kan ta upp din glas-plåt-plast-elektronikpryl (din mobil) och genom några tryck på displayen ringa någon på andra sidan jorden som svarar momentant.

Eller att du skriver in ord i ett mailprogram på datorn som du sedan kan skicka till tusentals människor världen över genom att trycka på knappen – skicka.

Eller att du tar en liten sladdlös manick i handen som kör igång teven, lamporna, bilen… Det är väl verkligen abstrakt?! Hade inte universum varit byggt i olika frekvenslager, hade vi inte kunnat använda dem på det sätt vi gör. De hade krockat med varandra. Allt trådlöst sänder på en unik frekvens.

Våra tankar och känslor ligger också på olika frekvenser.

Positiva tankar och känslor är högfrekventa och negativa tankar och känslor är lågfrekventa, vilket gör att de inte delar frekvens, vilket förenklat beskrivet betyder att du inte kan ha ett negativt fokus, – men förvänta dig positiva resultat.

En passande liknelse skulle kunna vara att du rattat in P1 som sänder på 87,9 MHz och förväntar dig att höra vad som sänds i P4 som visserligen sänder på 26 olika MHz, (eftersom P4 har olika lokalkanaler) men inte 87,9.

David R Hawkins hette en av världens största forskare inom medvetenhet och hans energikarta Map of Consciousness som går från 1 – 1000, visar tydligt vilken frekvens våra olika känslofokus ligger på. Brytpunkten mellan lågfrekvent och högfrekvent går vid 200.

Allt under 200 är lågfrekvent och i forcering. Över 200 blir vi mer och mer högfrekventa och går upp i vår egen kraft. Man säger att det mest optimala för oss för att vara harmoniska är att vara och verka på 500 och över. Men bara genom att gå upp i acceptans, tar vi oss upp till 350 på skalan, vilket hjälper oss till en bättre känsla, vilket i sin tur gör oss till en mer positiv magnet.

Som vibrationella varelser är vi både sändare och mottagare och det är genom vårt fokus som vi interagerar med attraktionslagen. Genom vårt känslofokus.

Enkelt förklarat så avgör din känsla vilken frekvens du sänder på

Enkelt förklarat så avgör din känsla vilken frekvens du sänder och tar emot på. Går du oftast omkring med en skitkänsla i magen, i frustration, irritation, aggression, oro, rädsla, misstro, tvivel, är negativ, letar fel etc, blir du en lågfrekvent aktiv magnet. Är dina känslor på rätt frekvens?

Är du tillitsfull, positiv, möjlighetsletande, tillfreds, harmonisk, inspirerad, motiverad etc, sänder du och tar emot på en hög positiv frekvens. Egentligen är det inte svårare än så, men OJ så svårt det är, – för vi har oftast ingen koll på hur vi tänker när vi tänker.

Och de flesta har inte en aning om sitt mesta fokus och det är det som ställer till det duktigt för oss människor, för man kan säga att vi lever i direktsändning energimässigt, att attraktionslagen inte är vare sig förstående eller värderande utan helt sonika bara speglar vad vi ger den att spegla. Så är det fokus på brist på det vi INTE har eller irritation över det vi har men inte VILL ha som vi ger den att spegla, är det även det vi får att hantera. Du har säkert hört ordspråket ” Vi får inte alltid det vi vill ha, men vi får alltid det vi fokuserar på”… Det är inte bara ett ordspråk, – det är fakta!

Beställ SÅ KLART! Så blir du och attraktionslagen ett vinnande team här

Mer info om webinaret med Lili och Max här

Läs Del 2 av Lili´s artikel: Lär dig Attraktionslagen så förstår du hur allt hänger ihop