Vattnets betydelse för vår överlevnad

Geniet om hur man bemöter folk som sårar

När någon sårar eller beter sig illa, brukar det hjälpa att tänka så här: Du sitter vid en pool och njuter av solen. Plötsligt stänker det till. Lite irriterande. Sedan stänker det igen. Du blir lite sur och ser dig omkring. Du märker att någon håller på att drunkna i poolen. I detta fall drunkna menar vi inte att bokstavstolkning drunkna. Utan vad vi menar att i sagan så är en person som är bitter någon som håller på att drunkna så detta är en tolkningsfråga. Den personen bryr sig naturligtvis inte om att den stänker på dig. den har fullt upp med att försöka hålla huvudet över vattenytan. Fast vissa människor vill ju stänka med flit och låtsas drunkna, detta är en sådan sorts människa. I detta fall är det också en självklarhet att patronfilter för att hålla vattnet rent eller hur?

 

Man blir väldigt självisk utan självkänsla när folk är ute efter att provocera en

Viktigt att komma ihåg att det inte är ditt ansvar att rädda personen i poolen. Du kan välja att göra tre saker: hoppa i poolen, kasta i en livboj, eller tala om för personen hur den ska simma. Att hoppa i är inte bra – personen fäktar så att den kan dra ner dig. För att överleva måste personen antingen ta livbojen eller lyssna på dig. Om den inte gör det är det helt enkelt bäst att flytta sig längre bort.

Välj dina vänner

Med tanke på de vänner som du plockat bort – att leva som dem eller agera för att passa i deras mall var inte äkta för dig. Du kan fortfarande känna kärlek för dem som medmänniskor, men det är inte bra för dig att sitta kvar och låta dem stänka ner dig.

 Varför inte Greenbalance CBD olja som också är bra för hälsan? Prova dig fram och se vilken av dem du kommer att trivas med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *