Pepp, Våga sälja hälsa

Lär dig attraktionslagen så förstår du hur allt hänger ihop Del 2 – Lili Öst

Lär dig attraktionslagen så förstår du hur allt hänger ihop. Här får du del 2 av Lili Öst´s artikel om Attraktionslagen inför webinaret “Så klart! Lili Öst och Max Söderpalm lär dig om Attraktionslagen” bad jag Lili skriva en artikel så att vi bättre förstår vad vi har att vinna på att bli vän och följeslagare med just Attraktionslagen. (Glöm inte att anmäla dig till webinaret HÄR)

Det som är så spännande när man lär sig om hur attraktionslagen fungerar och vår ständiga interaktion med den som människor, hur vår mänskliga hjärna fungerar, hur våra emotioner fungerar och hur VI fungerar som den person vi är, med våra förväntningar, sanningar, tanke- och känslomönster, rädslor, övertygelser, förhållningssätt och mesta fokus, – är att man plötsligt kan se hur saker hänger ihop, på en helt ny nivå.

Förstå vad det är som gör att vi själva lägger oss i vägen för våra önskade resultat. Hur vi själva starkt påverkar vilken frekvens vi ligger och sänder på och därmed även vilken typ av magnet vi blir. Negativt fokus kan inte attrahera positiva resultat, för de vibrerar inte på samma frekvens.

Allt vi önskar, alla våra visioner och mål är högfrekventa och i allt vi någonsin önskat oss ligger grunden i att vi tror att vi kommer må lite bättre när vi nått vårt önskade resultat. Om du tänker efter så är det där vi landar i ALLT.

Om vi t ex vill starta ett företag som säljer hälsa, så är det ju för att vi vill driva eget (så vi känner oss fria = mår bättre) och att vi vill hjälpa människor att må bra (vi bidrar till människors hälsa = vi tycker om att bidra = vi mår bra när vi får bidra).

Självklart vill vi ju även tjäna pengar och bli framgångsrika i det vi gör, för framgång = fler chanser att bidra = att vi mår ännu bättre. Och pengar = möjligheter och frihet = att vi mår bättre för vi ökar våra möjligheter och vår frihet.

Eftersom vi hela tiden har en inre strävan efter att må bra, så känns det så otroligt tufft när vi inte gör det, eftersom det så tydligt visar att vi är på fel spår. För det är egentligen det våra känslor hjälper oss att visa.

Att vi gör något som inte lirar samma boll som vårt inre. Och då vi är på cellnivå negativt styrda, eftersom det från början var en inbyggd överlevnadsstrategi att se det värsta så vi skulle vara beredda om det kom någon som inte tillhörde vår stam, eller en sabeltandad tiger som ville sätta tänderna i ändan på oss, så är det hela tiden ett arbete vi behöver göra aktivt,

– att fokusera på ett sätt som stärker oss, som hjälper oss att höja frekvensen. Så att vi leder oss själva till en bättre känsla i magen = leder oss till våra önskade resultat. Och är det någon gång man verkligen behöver ta kommando över sina tankar som följs av ens känslor, så är det när vi har utmaningar i livet.

För gudarna ska veta att ibland bjuder livet oss citroner, och då behöver vi själva jobba på att rusta oss för att kunna förhålla oss till våra utmaningar på ett sätt som i det fallet ger den minst sämsta känslan i magen, för att kunna levla upp energimässigt. För ibland kan vi inte hitta den bästa känslan, men vi kan alltid höja oss i små steg från där vi är.

I båda mina böcker förklarar jag både attraktionslagen såväl som oss själva som människor på ett handgripligt, lättfattligt sätt, i syfte att hjälpa mina läsare att bli medvetna tänkare och medvetna skapare av sitt eget liv, på hög nivå. För det är en viktig del av min mission och vision.

Min vision, är i stort att bidra till att lämna jorden lite bättre än den var när jag kom. Och min ambition är att stärka upp så många jag bara hinner innan det är dags för mig att kasta in handduken. Något jag för övrigt planerat att vänta med – väldigt, väldigt länge!

Beställ SÅ KLART! Så blir du och attraktionslagen ett vinnande team här

Mer info om webinaret med Lili och Max här

Här kan du läsa Del 1: Är dina känslor på rätt frekvens?