Våga sälja hälsa

Vågar du INTE sälja hälsa? – Patrik Ek

Vågar du inte sälja hälsa? Så skriver bloggaren Patrik Ek i sin nya gästkrönika här på bloggen. Läs den så att du förstår hur viktig du är och att du vågar!

Vågar du INTE sälja hälsa? Har du, liksom jag, kunskaper och färdigheter som gör att du kan sälja hälsa? Det spelar ingen roll om det är tjänster eller produkter.

Kanske du (även jag) har tvekat inför moraliska dilemman? Är det verkligen okej att utnyttja de människor som inte mår bra och tjäna pengar på det? Ska du och jag gå i vinst på andras olycka och elände?

Till att börja med så gör advokater och läkare detta varje dag. Och vad tror du skulle hända om vi gjorde det för billigt eller rent av gratis?

Jo, vi fick själva ingen eller för liten inkomst för vårt arbete och blev i förlängningen själva en av dem som behöver hjälp. Och dessutom blir tjänsten eller produkten mer eller mindre värdelös. Vilket i längden gör alla andras liknande koncept lika värdelösa.

Varför ska man söka hjälp hos dem, när det går att får mer eller mindre gratis?

Jag ser varje dag annonser på facebook där gratis tjänster erbjuds. Jag kan bara hoppas att de är till för att leda till betalda arbeten.

Hur går det annars med balansen? Du vet väl att det behövs en balans i allting?

Annars rasar det ihop – det förstår du säkert.

Men det finns något som är ännu viktigare! Antalet personer som mår dåligt har kraftigt ökat under pandemin.

Nej jag pratar INTE om dem som (tyvärr) fått sjukdomen, utan om i princip alla andra! Jag brukar påstå att sjukdomen i första hand inte påverkat oss fysiskt, utan psykiskt. Psykiatrimottagningarna har aldrig haft så mycket att göra tidigare. Psykisk ohälsa ger ofta också fysiska symtom.

Tror du verkligen att alla andra som redan säljer hälsa s

jälva kan hjälpa ALLA dessa som mår dåligt? Nej, vi behöver faktiskt din hjälp!

Så om du kan sälja hälsa behöver du inte bara våga det – du MÅSTE göre det helt enkelt!

© Patrik Ek, 2022. www.succek.com

Läs Patriks förra krönika Sommaren är såld här

Vill du lära dig mer om att Våga sälja hälsa?

Häng med i Din framgång 2022