Psycho-Selling 2022

Mer än 100000 har läst Psycho-Selling. Har du?

Mer än 100000 har läst Psycho-Selling. Har du?

Säljare, Försäljningschefer, Affärsmän och Affärskvinnor. Alla har samma tanke och önskan. Att öka sin försäljning.

Psycho-Selling är boken som Bruce King, världsberömd säljcoach från England skrev i mitten på 90-talet som har blivit en klassiker. Varför då kanske du undrar?

Anledningen är enkel. Om du följer bokens 8-veckors plan så dubblar du din försäljning. Ja, det stämmer.

Max Söderpalm, Sveriges bästa coach inom försäljning, gjorde det. Han följde planen och dubblade sin försäljning, Det ledde fram till att hans företag blev DI-gasell.

Han säger så här om Psycho-Selling:

“Jag bestämde mig för att LEVA Psycho-Selling i 8 veckor. Det är mindre än 2 månader av livet. Det var värt att investera den tiden i något som kom att förändra mitt liv helt och håller. Ja, jag dubblade försäljningen och när jag hade gjort det skrev jag ett brev till Bruce och åkte och träffade honom.

Det ledde fram till att jag senare fick ge ut och till och med skriva förordet till boken som fick mig att göra rätt. Dessutom fick jag en ny säljkompis. Tillsammans har Bruce och jag turnerat vid 6 tillfällen under namnet Master of sales.

Läser du rätt böcker som händer det rätt saker. Det här är en sådan bok”

I samband med att Bruce och Max, som har turnerat tillsammans dom senaste 10 åren, är tillbaka med Webinaret Psycho-Selling 2022 kan du nu beställa boken till extra lågt pris.

Gör det! Och följ planen så blir det du som är nästa person att dubbla din försäljning på 8 veckor.

Mer än 100000 har läst Psycho-Selling. Nu är det din tur att lyckas!

Här får du mer information!