Din framgång 2022, Monday Morning Letter, Pepp

Världens största citron

Världens största citron. Det har vi fått. Hur gör du för att hålla huvudet positivt då? När världen just nu har bestämt sig för att det ska vara lite bistert. Det är temat i Din framgång 2022. För nu gäller det att hålla huvudet kallt.

Det kanske är så att någon har skickat ned världens största citron just nu. Jättesur. Enda chansen att hantera en sådan stor motgång är att….

Ja du vet egentligen vad du ska göra. När saker känns för stora och stressande finns bara en sak som gäller.

Det är ett klassiskt råd för alla som vill ha framgång. Det går inte att hantera hur mycket som helst. Det klarar vare sig huvudet eller kroppen av. Dela upp det istället.

Vad är det viktigaste att göra exakt nu? För att det ska gå lite bättre? Det ska du tänka på.

Skriv en lista med dom fem viktigaste punkterna för DIG just NU. Prioritera dom 1 till och med 5. Sedan börjar du med den viktigaste.

Då kan du, trots att hela världen precis har fått den största citronen på länge, slippa tänka så mycket på det och istället göra rätt saker.

Det är det jag menar när jag säger att ALLT GÅR. 

Inte på en gång, inte samtidigt. Men bryter du ned och börjar med det viktigaste och sedan firar stort för varje grej du löser. Då kommer den allra mest kända gamla framgångsklyschan “Om du livet ger dig en citron, gör lemonad av den” bli din väg till framgång.

Och med tanke på storleken på den här citronen kommer lemonaden räcka till många hela sommaren. Det är ju inte dumt, eller hur?

Allt går!

– Max

Se 100 % goda nyheter här

Läs 100 % goda nyheter här 

Hur gör man för att bli rik?