Programmera dig för framgång

Välkommen Henrik Pettersson

Välkommen Henrik Pettersson

Det är med stor glädje som jag hälsar Henrik välkommen som den senaste av författarna på Soderpalm Publishing. Hans bokdebut Programmera dig för framgång släpps om en vecka och i samband med det har han skrivit tre gästartiklar som vi kommer att publicera här. Dessutom blir det ett webinar där jag intervjuar honom. Och här kan du läsa om när jag tog en pratstund med honom om boken.

Hej Henrik, hur känns det att boken äntligen är klar?

Det känns verkligen jättebra. Jag har skrivit på den under lång tid och nu är det äntligen dags. När du gör en bok är det ju inte bara att skriva texten, när det börjar närma sig utgivning ska ju allt med omslag och slutkorrigering göras. Ett tufft jobb som nu är klart!

Din bok heter ju Programmera dig för framgång. Hur menar du då, kan man det?

Ja, det kan man faktiskt. De flesta framgångsrika entreprenörerna, beskriver sina tankar på samma sätt. Man brukar säga Det blir som du tänker dig.

Det mantrat har jag studerat noggrant och det är det som är bokens huvudbudskap. Det blir som ett recept, en riktlinje som leder dig till framgång. I boken får du hjälp av metoder, tips och råd.

3 nycklar till framgång

Som jag har förstått det är det 3 huvudnycklar till framgång som du lyfter fram i boken. Vilka är det?

Boken är uppdelad i tre specifika delar, den som blir expert på var och en av dem och hur de samspelar skaffar sig en bra utgångspunkt för att lyckas. Här är de:

Framgångstro, som försätter dig i ett tillstånd av förhoppningar och möjligheter.

Energi, här handlar det om hur du ökar och behåller energin.

Målfokus, hur du koncentrerar dig på det du vill uppnå i livet.

Spännande! Du kommer vara med här på bloggen med tre gästartiklar. Vad kommer dom handla om?

Jag har lagt upp det så att varje artikel tar upp en av bokens huvudnycklar. Så att den som läser får lite mer kött på benen. Det ska bli jättekul att vara med här.

Har du förresten låtit någon smygläsa boken?

Ja, det har jag faktiskt. Här är vad Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare tyckte:

”Jag gillar det, jag är den typiska läsaren! Det är den viktigaste feedbacken! Det är koncentrerad och ackumulerad information som på ett bra sätt summerar, ger råd och exemplifierar intressanta frågor. Jag får massa info på lite tid. Och inspiration.” Jonas Eriksson. Journalist/TV kommentator och Sveriges främste FIFA domare.

Tack för en trevlig pratstund, Henrik! Första artikeln läggs ut inom ett par dagar. Så håll koll här på bloggen!

Mer info och beställning av Programmera dig för framgång

Vad borde du göra nu?

Anmäl dig till webinaret här