Programmera dig för framgång, Våga sälja hälsa

Framgångstro är din första nyckel till framgång – Del 1

En stark Framgångstro är din första nyckel till framgång, så skriver Henrik Pettersson i sin första gästartikel här på bloggen. Det gör han för att ge oss en hint om vad som krävs för att programmera dig för framgång. Vi kommer uppmärksamma boksläppet i ett webinar ingående i Våga sälja hälsa, där Henrik intervjuas av Max Söderpalm.

En stark Framgångstro är din första nyckel till framgång, när du vill programmera dig själv för att lyckas.

Det är också den första delen av boken. Ja, du tänker rätt. Hur ska du överhuvudtaget ha chansen att nå någonstans om du inte har tron på att det är möjligt?

Viktiga punkter att jobba med

Några viktiga punkter att tänka på för att lyckas inom det här nyckelområdet är att först förstå och sedan lära dig hur du bygger självkänsla, självförtroende och övriga grunder som utformar din karaktär.

Något att jobba med, som just nu för många är tuffare än vanligt, är hur du skaffar dig en positiv attityd även om det stormar både i närheten av dig och i hela världen.

Om du programmerar dig för att skaffa dig en stark framtids- och framgångstro, gör det att du preparerar dig för att hantera motgångar alla olika slag. Världen fungerar så att varje människa som vill bryta ny väg på sin framgångsresa måste kunna stå emot när det blåser.

Så har det alltid varit och kommer alltid att vara.

Hur du visualiserar din framgång och hela tiden ser vägen framför dig och lämnar motgången bakom dig. Det handlar om att, som jag uttrycker det i boken, bli vass på både Visualisering och att Programmera din Attityd.

Gör du det kommer du väl förberedd till de nästkommande två delarna, som jag berättar mer om i nästa artikel.

Börja nu direkt att programmera din attityd, så att du får en stark framgångstro.

Anmäl dig till Webinaret Programmera dig för framgång, där Henrik Pettersson blir intervjuad av Max Söderpalm.

Läs mer om Henrik här