Mina böcker

Bron som leder till din passiva inkomst

Bron som leder till din passiva inkomst

Har du funderat på hur dom allra flesta människor lever idag? Man följer ett schema som ser ungefär likadant ut dag för dag, år efter år. Man är trött och grinig för att det är måndag, men när man väl kommer till jobbet blir allt som vanligt och tiden börjar gå. Plötsligt är klockan fem och det är dags att gå hem.

Nästa dag ser likadan ut och plötsligt är det helg, ledigt två dagar och man vill hinna med allt. Sedan börjar nästa vecka igen.

Rent ekonomiskt har dom flesta så att dom klarar sig. Man får på något sätt ihop till både hyra, räkningar och mat varje månad. En del människor betalar mycket pengar till bankerna för sina olika lån. När månaden är slut är pengarna också slut och då börjar allt om på nytt.

Om du vill ha det så för att du vill det så är jag den första att gratulera. Det finns många som mår jättebra av att ha rutiner. Men jag vet samtidigt många som har det så som INTE gillar det.

Istället vill man bestämma själv. Vilka tider man ska jobba, när man ska vara ledig, vad man ska göra med pengarna och vad man ska göra på dagarna. Om du känner igen dig i den bilden så vill du säkert göra en förändring. Då gäller det att du hittar din bro.

Det går en bro till ditt nya liv

Det går nämligen en bro från det inrutade livet där varje vecka och år ser ungefär likadant ut och där du inte bestämmer själv. Bron går över till den andra sidan, där det som många kallar för friheten finns. När jag ber människor beskriva hur man tror det är att ha ett liv i frihet brukar man svara:

– Pengar är inget problem. Det kommer nya hela tiden även om jag gör det jag vill.

– Tid är inget problem. Jag lägger tiden på det som jag vill göra. Vill jag jobba så gör jag det, annars så låter jag bli.

– Ansvaret ligger inte på någon annan än mig själv. Jag har ingen chef som bestämmer när jag ska göra vad. Jag tar det ansvaret själv.

– Mer tid med dom jag tycker om. Jag kan umgås mycket mer med min familj och mina vänner. Istället för att hänga med gnälliga arbetskamrater som jag måste stå ut med vare sig jag vill eller inte.

– Ha mer roligt. Jag behöver inte tänka på att jag inte har råd när jag vill göra något som jag tycker är roligt.

– Utveckla mig själv. Jag kan lära mig mer om det som jag vill bli bättre på, oavsett om det är personlig utveckling eller något annat. Jag har tid och råd att göra det.

– Träna. Jag kan träna på dagtid och måste inte tränga ihop det på kvällarna när jag vill vara med min familj.

Vill du dit?

Det där var bara några exempel på saker som finns på andra sidan bron, där den som har en passiv inkomst håller till. Jag vet många som gillar dom här sakerna. Hur är det med dig?

Om du känner igen kanske du undrar var bron börjar så att du kan ta dig över den så fort som möjligt? Det ska jag berätta för dig. Den börjar precis framför dina fötter. Den finns alltid där.

I min bok Passiv Inkomst? Ja tack! – hur du lyckas med nätverksförsäljning och bygger en förmögenhet som gör dig ekonomiskt fri får du snabbaste vägen dit.

Den är också med i den begränsade samlarboxen MAXBOX för nätverkare.

Vill du läsa? Använd rabattkoden: mlm så får du 100 kr rabatt i webbbokhandeln.

Följ Din framgång 2022