Din framgång 2022

Har vi fått världens största citron? Här ser du videon som berättar hur du kan tänka

Har vi fått världens största citron? När hela världen verkar så där osäker. När du inte riktigt får ihop tankarna för att allt verkar så komplext. Det var den frågan jag hade i huvudet när jag spelade in den här videon.

För hur gör du för att hålla huvudet positivt? När världen just nu har bestämt sig för att det ska vara lite bistert. Det är temat i den här videon och i hela serien, Din framgång 2022. För nu gäller det att hålla huvudet kallt. Kolla här:

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yJv9LersUYY[/embedyt]

 

Det finns nu 10 korta peppvideos som ingår i pepp-följetången Din framgång 2022. Alla är inspelade med ett enda mål. Att du ska ta dina nästa steg mot framgång nu. Följ länken och klicka på att prenumerera på Max Söderpalm Youtube-kanal så är du säker på att inte missa någon av filmerna.,

Vill du läsa Världens största citron? Gör det här