Pepp

Överst på topplistan – På bronsplats

Överst på topplistan – På bronsplats. Topplistor fascinerar ju människan. Vi är ju alltid intresserade av vilka som ligger på bronsplats, silverplats eller vilka som vinner guld, eller hur?

Det spelar inte någon roll om det är skidåkning, svensktoppen eller bästsäljande boken. Är något på prispallen, ja då är det intressant.

Som du säkert vet jobbar ju jag med att ge ut inspirationsvideos, jag har spelat in sådana ungefär så länge de har funnits. I IZONEN har jag ju mer än 600 st som våra medlemmar kan träna med.

Sedan har jag ju en Youtubekanal, där det finns allt från inspelade inspirationswebinar till korta videos från Monday Morning Letter.

Häromdagen funderade jag på. Hur ser min egen topplista ut på Youtube? Vilka filmklipp är på prispallen där?

Det visade sig att det är tre jättebra filmer som jag är mycket stolt över, och som jag inte hade sett på länge. Så jag tänkte lägga ut dom här.

Och det viktigaste med dom är ju inte att jag gillar dom, det är ju istället att dom hjälper DIG och alla andra som tittar.

Överst på topplistan – På bronsplats. Vi börjar med nummer 3, en av mina stora favoriter. Stolt för ditt jobb. Den handlar om varför vi som gör affärer ska vara stolta för att vi hjälper andra människor. Kolla på den!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ItLEu_ywslY[/embedyt]

 

Gillar du den får du gärna skriva en kommentar här nedanför.

Och vill du vara säker på att du inte missar något jag lägger ut, blir jag jätteglad om du vill prenumerera på min Youtube-kanal. Det som är bra är att då får du ett meddelande när jag lägger ut en ny film.

Det kostar självklart ingenting, följ bara länken och klicka på knappen.