74 %, Pepp

74% av alla säljare suger – Så här gör du för att inte bli en av dom

74% av alla säljare suger – Så här gör du för att inte bli en av dom. Bruce King och Max Söderpalm är tillbaka med ett nytt webinar och med nya peppande artiklar här på bloggen. Och nu med material från deras senaste bok som dom skrev tillsammans.

Tisdag 5 april kan du helt kostnadsfritt få deras bästa råd. 

Vill du bli en av världens bästa säljare? Kanske vill du bli stjärnan som lyser klart när resten av säljarna i din bransch står bredvid och tittar på? Vill du bli den som krossar budgetar och säljmål för att lyckas med det som andra säljare bara drömmer om?

Det kanske låter omöjligt? Men faktum är att dina möjligheter att lyckas är mycket större än du tror.

Det görs ofta undersökningar av hur bra säljare är på sitt jobb. Resultaten visar alltid samma sak: 74 % av alla säljare suger. Och när du nu vet det vill du förmodligen inte vara en av dom.

Bruce King och Max Söderpalm har samlat sina absolut viktigaste och mest konkreta tips för att hjälpa dig att bli en Topp26-säljare. Med det sagt lovar vi att det blir en inspirerande timme som du inte får missa.

 

 

 

Så vad väntar du på? 

Anmäl dig här, det finns bara 200 platser

74% av alla säljare suger är namnet på boken som Bruce och Max skrev tillsammans strax före pandemin. De har tidigare framfört det här materialet på ett fullsatt Nalen i Stockholm, i samband med att boken släpptes.

Inspiration till boken kom när resultatet från flera stora undersökningar publicerades. Alla pekade på samma sak, enligt kunderna så håller inte 74 % av säljarna måttet.