Mina böcker

Säg hej till Tryggve Superbjörn

Säg hej till Tryggve Superbjörn. Han hjälper björnar och barn på alla planeter. Och löser kluriga problem, tänker positivt och lär sina unga läsare att allt är möjligt.

Han är den snälla superhjälten som hjälper dig att förklara svåra saker för barnen. Och du håller säkert med om att det är något som verkligen behövs i världen nu, när det finns så mycket obegripliga saker som händer.

I Superbjörnens samlade äventyr hittar du alla tre böckerna om Superbjörnen. Som har lästs och älskats av mer än 30 000 barn.

Du får följa Tryggves äventyr både på jorden och i rymden, 17 fantastiska berättelser som lär ut världens viktigaste kunskaper.

Till exempel att:

– Ta hand om varandra, istället för att retas och mobbas

– Alla människor (och björnar) är lika mycket värda

– Vi måste ta hand om vår jord

– Allt är möjligt

– Du kan bli vad du vill

– Allt det magiska som händer när du är snäll

Perfekt att läsa tillsammans med barnen

Boken ger den perfekta lässtunden mellan vuxna och barn. Alla är välkomna att vara med. Så följ med och bli en Superbjörn du också!

Författare till berättelserna om Superbjörnen är Bruce King, en internationell auktoritet inom försäljning, marknadsföring och personlig utveckling. Han är en efterfrågad föreläsare och hans böcker finns utgivna på fler än 25 språk. Hans bästsäljande klassiker Psychoselling uppmärksammades här på bloggen tidigare i våras.

Superbjörnens samlade äventyr finns utgiven i en begränsad upplaga om 500 exemplar, endast 50 ex finns kvar. Så beställ den perfekta presentboken nu! Risken finns att den tar slut snabbt.

Så här sa en Pappa:

“Min sjuåriga dotter tyckte att ”Så blir du en superbjörn” var väldigt bra. Till och med bättre än hennes älsklingsbok om Håkan Bråkan, sa hon.

Tanken är väl egentligen att man ska läsa ett kapitel åt gången, men jag fick inte sluta läsa, så vi klämde hela boken på en gång.”