Mina böcker, Våga sälja hälsa

Vill du lära dig att våga sälja hälsa? Lyssna på nya ljudboken som kom ut idag

Vill du lära dig att Våga sälja hälsa? Max Söderpalm´s bok har lästs av mer än 15 000 inom hälsa, skönhet och träning. Nu finns boken äntligen som ljudbok. Många har frågat efter den och nu är den klar. Vill du bli en av dom 100 första som lyssnar på den och få en finfin rabatt?

Jobbar du inom hälsa, skönhet eller träningsbranschen och har svårt att våga sälja? I den nya ljudboken av Max Söderpalm får du alla råd du behöver för att bli av med säljrädslan och istället bli branschens bästa säljare.

Med en säker och väl genomarbetad säljpresentation, med självförtroende när du ska ställa avslutsfrågan och med exakt koll på när det är bäst läge att ge kunden din presentation.

Boken har hjälpt mer än 15 000 inom hälsobranschen. Gym, PT, Frisörer, hudterapeuter och massörer. Visste du att boken passar alla som möter kunder och skulle vilja hjälpa sina kunder ännu bättre genom att våga sälja hälsa?

Passar alla inom hälsa, träning och skönhet

Många som arbetar med att hjälpa människor med hälsa och träning tycker det är svårt att sälja. Man är rädd att det ska gå ut över deras professionalitet. Tanken är fel. En människa som vill ha hjälp med hälsan och träning budgeterar för att betala för den här typen av tjänster.

Det bästa är att med bokens övningar leds läsaren genom hela säljprocessen. Du lär dig exakt vad du borde säga, och när i presentationen. Naturligtvis på ett sätt som kunderna gillar.

Den som mår dåligt vill ha hjälp att må bättre och är beredd att betala för det. Det säljaren behöver göra är att förklara så att kunden förstår och ge exempel på andra med samma problem som har följt råden och lyckats.

Det spelar ingen roll om du säljer produkter eller tjänster, eller om du jobbar på gym, salong eller nätverkar. Du får konkreta tips som fungerar.

Vill du lära dig att våga sälja hälsa?

Bli en av dom 100 första som laddar ned och lyssnar på den, så får du 75 % rabatt.

HÄR LADDAR DU NED VÅGA SÄLJA HÄLSA SOM LJUDBOK

Läs mer om Våga sälja hälsa