Våga sälja hälsa

Både kul och lönsamt med sociala medier av Nina Jansdotter

Både kul och lönsamt med sociala medier. Som uppvärmning inför webinaret om hur Sociala Medier kan hjälpa dig att synas bättre och få mer kunder, bad jag Nina Jansdotter om några enkla tips. Tips som kan lägga en bra grund till hur du kan tänka och göra för att du ska få ett bättre resultat.

Läs igenom och tänk till! Hur kan du göra små enkla förändringar till hur du gör idag? Anmäl dig sedan direkt till vårt webinar. Platserna är nästan slut!

Så här skriver Nina: 

Både kul och lönsamt med sociala medier

Att jobba med att sälja, livsstil och skönhet via sociala medier är kul och kan bli lönsamt. Och det har också sina utmaningar. Här kommer några tips från Nina Jansdotter, influencer och författare.

Var mer uthållig

Många ger upp för tidigt och säger ”det gav inget”. Det tar tid att bygga upp förtroende både på nätet och utanför. Att skapa stora kanaler tar ofta många år. En del av mina grupper har jag jobbat med i närmare tio år. Det är värt att tänka på innan du har postat inlägg i några veckor för att sedan tappa sugen.  Med tiden lär du dig också vad som fungerar för dig.

Ta rygg på andra

När du ser någon som har liknande jobb som du har och som det verkar fungerar bra för i sociala medier. Följ då denne och observera vad det är hon, hen eller han gör för att få resultat. Lär dig vad som verkar fungera och vad som inte gör det. Men undvik att kopiera rakt av utan hitta din egen stil. Inspireras av andra men gör din egen grej.

För dialog

Du ökar din spridning om du pratar med människor. Tänk på att det är en social plattform du är på och människor är i grunden där för att ”umgås”. Fundera ut hur kan du hitta ett sätt att prata med de som är där på ett sätt som passar, så att du inte upplevs som en som bara spammar reklam.

Tillför värde

Vad kan du dela med dig av för kunskap och inspiration som andra kan ha nytta av. Hur kan du bidra med det du kan? Tänk på att många kommer vilja följa dig och en del av dina följare kommer också att bli nöjda kunder.

Anmäl dig här

Den 22 april mellan 12-13 ger vi dig som är med och lyssnar konkreta råd och tips för hur du ska lyckas ännu bättre med dina sociala medier. Det som är bra är att webinaret är kostnadsfritt och det finns nu mindre än 100 platser kvar.

Här kan du anmäl dig till webinaret via länken här

Läs Monday Morning Letter om hur du lyckas med sociala medier