Lär dig sociala medier, Våga sälja hälsa

Vill du lära dig konsten att hantera kritik på nätet när du är influenser eller säljare?

Vill du lära dig konsten att hantera kritik på nätet när du är influenser eller säljare?

Är du rädd för att få kritik när du postar i sociala medier? Gör det till och med att du ibland drar dig för att lägga ut saker? Då är det här webinaret för dig.

Nina Jansdotter, som är influenser inspirerar tillsammans med Max Söderpalm för att ge dig en boost inför våren och sommaren.

Både Nina och Max har skrivit många böcker och jobbat i mer än 10 år med att bygga upp sina varumärken via sociala medier.

Du kommer att få konkreta principer som gör att du kan börja göra rätt på nätet för att få fler följare, rätt följare och fler kunder.

Och du kommer lära dig metoder som gör att du TJÄNAR på att få kritik. Visst låter det bra, eller hur?

Vi kan lova en inspirerande timme, när vi lär dig hur du kan lära dig konsten att hantera kritik på nätet där du dessutom få möjlighet att ställa dina egna frågor som Nina och Max svarar på i realtid.

Du får:
– energi
– inspiration
– konkreta råd att använda direkt.
– hjälp att komma ur din säkerhetszon

Det bästa av allt, webinaret är kostnadsfritt.

Anmäl dig här nu direkt, det finns endast 200 platser

Har du hört del 1?

Passa också på att lyssna på del 1 i webinarserien Lyckas som Hälsoinfluenser. Mer än 500 personer har redan hört Nina och Max ge åtta konkreta tips till hur du når ut bättre med dina inlägg. Vilka principer och tekniker behöver du kunna för att dina inlägg ska bli “rätt”?

Det lär du dig i del 1. För om du nu vill marknadsföra dig och ditt varumärke via sociala medier, då vill du ju att räckvidden av dina inlägg ska bli så stor som möjligt, eller hur?

Här hittar du del 1 med åtta konkreta råd för hur du når ut bättre med dina inlägg