Mina böcker, Våga sälja hälsa

Fina recensioner för Våga sälja hälsa – Så här säger lyssnarna och läsarna

Fina recensioner för Våga sälja hälsa – Så här säger lyssnarna och läsarna. Nya ljudboken Våga sälja hälsa har fått ett härligt mottagande av lyssnarna. Det är så många inom hälsa, träning och skönhet som är så rädda för att sälja.

När jag skrev den här boken gjorde jag det för att hjälpa en gymägare, ett gäng massörer och terapeuter som verkligen behövde intäkter för att kunna ha kvar sina verksamheter.

Så det var verkligen i skarpt läge som materialet till boken kom till.

Här är vad några lyssnare och läsare tycker. Fina recensioner för Våga sälja häls, som värmer i hjärtat.

 

Så här skriver Patrik Ek, på sin blogg Succek.com:

”Det bästa med den här ljudboken är att den handlar om dig! Dig som så gärna vill, men inte riktigt vågar sälja hälsa, skönhet eller träning. Och det sämsta med Våga sälja hälsa är att du inte hört den ännu. Varför? Jo därför att den här boken verkligen kan hjälpa dig. På riktigt.”

Jag har själv jobbat sedan 1985 med vård och omsorg. Och sedan 2011 med försäljning på fritiden inom hälsa. Logiskt sett borde jag vara ganska kunnig, eller? Nu har jag i vilket fall som helst passerat ”ganska”, eftersom jag lyssnat på Våga sälja hälsa.” 

Så här säger Ingrid Kylén, vvd på Hagabadet

”Ett förståligt och tydligt verktyg för att inse med vilka enkla metoder du hjälper din gäst till en bättre hälsa. Att kunna sitt manus där man dessutom hjälper en person till ett bättre liv är verkligen att sälja hälsa.

Våra Personliga Tränare, Terapeuter och medlemsrådgivare har alla haft fint stöd av boken som dessutom är enkel att förstå med övningar som ger avkastning direkt.” 

Så här säger Åsa Aronsson, Hud och Spaterapeut på Åsas Hud och Hälsa

”Jag gick och lyssnade på Max föreläsning Våga sälja hälsa. Säger, WOW..  Innan denna kurs var jag lite osäker när kunden tvekade på att boka in ny tid eller att handla produkter av mig.

MEN, efter jag hade lyssnat på Max, läst boken Våga sälja hälsa så förstod jag att det är ju jag som har utbildning, erfarenhet..vill kunden ha resultat så måste jag ju stå där som en superhjälte och hjälpa min kund.

För visst vill vi alla ha det bästa resultatet oavsett vad det gäller? Kan varmt rekommendera denna bok. Oavsett på vilket sätt du jobbar i hälsobranschen så passar detta dig. Max lär dig att bli en superhjälte, på ett bra och roligt vis.” 

Här hittar du Våga sälja hälsa

Vill du lyssna på boken? Den finns på alla ljudboks-sidor och kan laddas ned direkt från förlaget med 75 % rabatt HÄR

Vill du läsa boken? Då hittar du länken till förlagets webbokhandel HÄR

Vill du höra ett webinar med Max Söderpalm och Nina Jansdotter om hur du lyckas som hälsoinfluenser?

Fina recensioner för Våga sälja hälsa