Våga sälja hälsa

Attraktionslagen och FOMO – Fear of missing out Del 1

Attraktionslagen och FOMO – Fear of missing out. Lili Öst har tidigare i vår skrivit gästkrönikor här på bloggen och dessutom varit med i ett mycket uppskattat webinar. Det handlar om Attraktionslagen och din personliga utveckling. Jag gillade verkligen det hon skrev tidigare och därför bad jag henne att skriva mer. Så här kommer första delen av 3.

Attraktionslagen och FOMO

I mitt arbete som coach får jag självklart ta del av människors livsresa vilket är en ynnest att få göra. Även i mitt arbete som föreläsare och workshopsledare får jag många gånger även där en stark inblick i människors innersta kammare och jag älskar verkligen att arbeta med det jag gör, för det ger mig en känsla av stark meningsfullhet av – som jag brukar säga, att ”tända lampan” i huvudet på människor.

Genom mina hittills två böcker om personlig utveckling och Attraktionslagen har min intention varit just – att tända upp lampor.

DU ÄR MER ÄN DU VET!

Jag coachar och leder ju på mitt ganska unika sätt, utifrån min metodik SÅ KLART-metoden. Med den  blandar jag beteendevetenskapen med just Attraktionslagen och det är i detta möte som en helt ny klarhet dyker upp.

När vi zoomar ut både vår perception och vårt förhållningssätt till oss själva och det som ÄR i en större, mer universell kontext, förstår vi lagen om orsak och verkan på en mycket djupare eller kanske mer korrekt uttryckt, – högre nivå.

Jag blandar alltid in Attraktionslagen i mina resonemang, oavsett om det handlar om resultaten vi får, – både önskade såväl som oönskade, hjärnans funktioner, våra emotionella präglingar, vårt tankefokus eller våra sk sanningar.

För när man lägger till det energiperspektiv som Attraktionslagen ger, så får man ut mycket mer information. Avgörande viktig information som i allra högsta grad påverkar resultaten vi får i alla avseenden.

VARFÖR LEVA SOM EN KNAPPTELEFON NÄR DU EGENTLIGEN ÄR EN SMARTPHONE?

Vi lever till stor del i en ”sanning” om oss själva som människor som är klart mindre än vad vi egentligen är och vad vi egentligen – sett ur ett mycket större perspektiv, faktiskt har kraften att skapa.

Jag brukar likna det med att vi egentligen är Smartphones med en massa coola och avancerade features, – men som vi envisas med att endast använda som gamla knapptelefoner …

Det är lite som att nöja sig med att skicka fysiska brev med snigelposten för att meddela saker som brinner i knutarna och behöver åtgärdas asap, när vi faktiskt har möjligheten att genom rätt åtgärd kunna skicka mail, sms eller ringa som kan hjälpa oss ännu fortare och mer effektivt.

Vi ÄR en aktiv del av det vi uppfattar som ”det där ute”. Universum. Och ju fortare vi förstår i vilken utsträckning, desto snabbare kan vi påverka både vårt eget liv och arbetsliv på ett positivt sätt såväl som världen i stort.

/Lili

Här kan du läsa mer om Lili´s böcker!

Vill du höra webinaret med Max och Lili?

Vill du läsa mer av Lili här på bloggen?