Okategoriserade

30 vita hästar

– Inlägg i samarbete med tandblekning.nu –

Minns du den gamla gåtan om de 30 vita hästarna? När Bilbo och Gollum gissar gåtor på liv och död i The Hobbit. Så här gick den:

”Trettio vita hästar, på två röda åsar går. Än de travar, än de tuggar, än de stilla står.”

Kommer du ihåg vilket som är det rätta svaret? Tänderna såklart.

Det var bara en sak. Stämmer det där verkligen? Är dina tänder verkligen så vita som du skulle vilja?

Det blir ju mer och mer vanligt att man vill fixa till sitt leende lite grand. Det är ju inte så konstigt att tändernas färg över tiden blir förändrade. Tänk allt dina tänder är med om… Och i så många år…

Allt du dricker varje dag, till exempel kaffe och te, för att inte tala om rött vin. Det sliter på emaljen och gör att dina tänder blir missfärgade.

Kanske har du funderat på att bleka dina tänder och fixa till det där? Det kan du göra på några olika sätt. Ett sätt är att bleka dom hemma och själv bli din egen tandfixare.

Det finns ju ett stort utbud av produkter som kan användas till tandblekning. En djungel som det gäller att navigera rätt i. För att få det resultat som just du efterfrågar kan det ju vara bra att få hjälp.

Hjälp att välja rätt produkt för dig kan du få på en sida som heter tandblekning.nu. Gå in där och kolla, du får oberoende hjälp så att just du får det som du är ute efter.

För egen del gör jag alltid så att jag kollar med någon som är oberoende innan jag beställer något som jag inte har gjort förut.

Vare sig vi gillar dem eller inte så är det just de 30 mer eller mindre vita hästarna som just nu galopperar, travar, betar eller tuggar i din mun. Och det är dem som du kommer att få stå ut med. De är dina livskamrater på din väg genom livet.

Då är det många som tycker att man vill ha sitt vita leende så länge man kan. Och det vill kanske du också.